Nou programa

Toni Soler presentarà un 'intermedio' a TV-3

El director de 'Polònia' està negociant les característiques d'un espai informatiu satíric diari semblant al de Wyoming

Pilar Rahola podria encapçalar un projecte d'entrevistes per a la tele autonòmica, apadrinat per la productora de Josep Cuní

Autoretrat publicat al Twitter de Toni Soler amb Queco Novell, caracteritzat de Carles Puigdemont.

Autoretrat publicat al Twitter de Toni Soler amb Queco Novell, caracteritzat de Carles Puigdemont. / TONI SOLER

1
Es llegeix en minuts

Entre els nous projectes que TV-3 està estudiant per a la nova temporada hi hauria un informatiu satíric diari a càrrec de Toni Soler, segons ha avançat el diari 'on line' 'Nació Digital'. Les negociacions entre la tele autonòmica catalana i el director de l'exitós i veterà espai d'humor setmanal 'Polònia' podrien donar fruit les pròximes hores. Fonts de la productora Minoria Absoluta, de la qual Soler és un dels socis fundadors, han confirmat aquests contactes, però han remès la resolució als pròxims dies.

Notícies relacionades

A falta d'altres detalls, tot indica que TV-3 es plantejaria un espai informatiu semblant a 'El intermedio'El intermedio, que Gran Wyoming presenta de dilluns a dijous a La Sexta. Però s'ha de recordar que ja fa molts anys, abans de l'estrena de 'Polònia', Toni Soler i Queco Novell van estar al darrere de '7 de Notícies' i 'Set de Nit'Queco Novell, espais d'informació satírica de TV-3. Novell, periodista durant molts anys, ara és l'entranyable sòsia del president Carles Puigdemont i del president Mariano Rajoy, entre altres personatges.

Una altra de les notícies que comença a circular en els cercles pròxims a Junts pel Sí és la possibilitat que la periodista Pilar Rahola també tingui un lloc a la tele que ara dirigeix Vicent Sanchis. Seria un programa d'entrevistes, produït pel grup Broadcaster, la mateixa empresa que fins fa unes setmanes produïa el magazín informatiu '8 al dia' de Josep Cuní a 8TV. El mateix Cuní està pendent de destí, després que el seu programa no renovés amb la televisió del Grupo Godó.