Pel·lícules a TV avui dijous 20 de juliol del 2017

'El pacificador', a Cuatro; 'Cars 2', a FDF; 'Todo incluido', a La Sexta, i 'El asesino (War)', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats ‘El pacificador’, a Cuatro; ‘Hasta que el matrimonio nos separe’, a La 2; ‘Cars 2’, a FDF; ‘Todo incluido’, a La Sexta; ‘Prisioneros del cielo’, a Paramount; ‘El asesino (War)’, a Antena 3.

El pacificador

22.45  / CUATRO /  Acció ★★

Director: Mimi Leder

Actors: George Clooney, Nicole Kidman, Armin Mueller-Stahl, Marcel Iures, Alexander Baluev, Rene Medvesek, Gary Werntz

País: EUA (1997) 122 minuts

Les estrelles George Clooney i Nicole Kidman protagonitzen aquest entretingut film d’intriga i acció, que va suposar el debut en el cine de la realitzadora televisiva Mimi Leder (després directora de 'Deep Impact' i 'Cadena de favors'). Va ser, a més a més, un dels primers títols produïts pels llavors nous estudis DreamWorksDreamWorks, de Steven SpielbergDavid Geffen i Jeffrey Katzenberg. La trama reuneix una funcionària del Govern dels Estats Units, experta en contraban nuclear, que descobreix que un accident de tren que transportava caps nuclears forma part d’una trama relacionada amb el robatori i el tràfic de material militar i arsenal atòmic destinat a grups terroristes. Un atractiu militar i ella reben l’encàrrec de capturar els culpables.


HASTA que el matrimoniO nOs separE

22.00 /  LA 2 / Comèdia ★★

Director: Pedro Lazaga

Actors: José Sacristán, María Luisa San José, Roxanne Bach, Cristina Galbó, Juan Luis Galiardo

País: Espanya (1977) 75 minuts

Ambientada a l’Espanya prèvia a la llei del divorci, aquesta comèdia  va comptar amb l’humorista Antonio Mingote com a coguionista. Un enginyer naval catòlic s’enamora d’una jove estudiant nord-americana. Per poder casar-se pel civil, l’home ha de fer una declaració prèvia d’apostasia, i això el deixa traumatitzat.


Cars 2

22.15 / FDF / Animació ★★★

Directors: John Lasseter, Brad Lewis

País: EUA (2006) 113 minuts

Divertida segona entrega de les peripècies de Rayo McQueen, el veloç cotxe de carreres sorgit de les mans de John Lasseter, responsable de films com 'Els increïbles', 'Buscant en Nemo' i la saga 'Toy Story'. Aquí el nostre protagonistes i el seu amic Mate, el camió grua, viatgen a l’estranger per competir en un pioner Campionat Mundial, la primera escala del qual serà Tòquio.


ToDo INCLUIDO

22.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★

Director: Peter Billingsley

Actors: Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Faizon Love, Kristin Davis, Kristen Bell, Malin Akerman

País: EUA (2009) 115 minuts

Fluixeta comèdia ambientada en un enorme complex hoteler de la Polinèsia francesa. El tot inclòs obliga a una activitat: assistir a la consulta d’un terapeuta matrimonial. I és que les quatre parelles de la pel·lícula, que ronden els quaranta anys, tenen diferents crisis: libido baixa, relacions estancades, la diferència d’edat, la falta de fills…


Prisioneros del cielo

22.30 / PARAMOUNT C./ Intriga ★★★

Director: Phil Joanou

Actors:  Alec Baldwin, Mary Stuart Masterson, Kelly Lynch, Teri Hatcher, Eric Roberts, Vondie Curtis-Hall, Joe Viterelli

País: EUA (1995) 132 minuts

Un expolicia, que vol deixar enrere els seus problemes amb l’alcoholisme, s’instal·la en un poble amb la seva dona. Un dia veuen l’accident d’una avioneta i rescaten una nena, de la qual la parella es fa càrrec. Però quan l’FBI redacta un informe estrany, que ignora el seu comentari sobre un cadàver més a l’aparell, l’exagent ho investiga.


EL asEsINO (War)

22.40 / ANTENA 3 / Acció ★★

Director: Philip G. Atwell

Actors: Jet Li, Jason Statham, John Lone, Devon Aoki, Luis Guzmán, Saul Rubinek, Ryo Ishibashi, Sung Kang

Notícies relacionades

País: EUA (2007) 91 minuts

Únic llarg de ficció de Philip G. Atwell, un director desaparegut del mapa, que va guanyar fama com a realitzador dels videoclips del raper Eminem. A ‘El asesino (War)’ va reunir dos coneguts actors d'acció. Statham és un agent de l'FBI obsessionat amb detenir i, si pot, liquidar Jet Li, un assassí professional a qui culpa de la mort d'un company. 

pacificador--george-clooney--nicole-kidman

pacificador--george-clooney--nicole-kidman