parella consolidada

La declaració d'amor de Nagore a Sandra Barneda

"La meva favorita de 'Supervivientes' ets tu", li va dir la col·laboradora a la presentadora

nagore

nagore

1
Es llegeix en minuts

'Supervivientes: el debate' va viure aquest diumenge una nit d'alta tensió, i no només per les transparències de María Lapiedra, que van revolucionar el plató del 'reality' de Tele 5, sinó també per l'espontània declaració d'amor d'una de les col·laboradores del programa, Nagore, a la presentadora, Sandra Barneda, amb qui manté una consolidada relació.

En un moment del debat, Barneda va preguntar als col·laboradors qui era el seu supervivent favorit per guanyar aquesta edició del concurs. Quan li va tocar a Nagore, no va dubtar a dedicar-li un piropo a la seva noia: “La meva favorita de ‘Supervivientes' ets tu”.

En aquell moment la presentadora es va quedar sense paraules i no va poder ni contestar a l'afectuosa declaració. “Salva'm d'aquesta, Lara”, li va reclamar llavors a Lara Álvarez, la presentadora desplaçada a Hondures, i va donar pas a la connexió en directe.

UN PREMI DEDICAT

Notícies relacionades

Barneda va estar més àgil quan, el mes de juny passat, va recollir el premi Triangle Visibilitat 2017 que entrega COGAM, el col·lectiu LGTB de Madrid. Un guardó que va dedicar a la seva nòvia, confirmant així públicament la seva relació.

"Dedico aquest premi a la meva germana gran i a la meva parella, Nagore, amb qui comparteixo la meva vida", va comentar en aquella ocasió Sandra Barneda.