Pel·lícules a TV avui dimarts 11 de juliol del 2017

'El origen del planeta de los simios', a Cuatro; 'El curioso caso de Benjamin Button', a La Sexta, i 'French kiss', a Paramount, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'El origen del planeta de los simios', a Cuatro; 'El curioso caso de Benjamin Button', a La Sexta, i 'French kiss', a Paramount.

EL origen del planeta de los simios

22.45 CUATRO / Ciència-ficció ★★★

Director: Rupert Wyatt

Actors: James Franco, Andy Serkis, Freida Pinto, Brian Cox, John Lithgow, Tom Felton

País: EUA (2011) 110 minuts

Tràiler d’’El origen del planeta de los simios’ / periodico

Des que Tim Burton va rodar 'El planeta dels simios' el 2001Tim Burton, nova versió del clàssic de Franklin J. Schaffner del 1968, fins que la indústria va decidir modernitzar i continuar la saga, com es va fer en els anys 70, van passar 10 anys. Aquest nou 'origen…' és diferent de les quatre seqüeles clàssiques, si bé la seva història està emparentada. La trama se centra en la història d’un ximpanzé en concret, que pertany a un grup de simis amb els quals s’experimenta una solució per a la malaltia de l’Alzheimer. Un d’ells fa una evolució sorprenent en la seva capacitat intel·lectual. Certes decisions humanes el portaran més endavant a ser un líder rebel.


Un rayo de luZ

21.50 LA 2 / Musical ★★★

Director: Luis Lucia

Actors: Pepa Flores (Marisol), Anselmo Duarte, María Mahor, Julio Sanjuán, María del Valle, Joaquín Roa, María Isbert

País: Espanya (1960) 100 minuts

Pepa Flores va debutar als 12 anys amb el nom artístic de Marisol en aquesta pel·lícula. Per aquest treball va rebre un premi com a millor actriu infantil a Venècia. Ella és l’òrfena del primogènit de família noble italiana, casat amb una modesta cantant espanyola. Anys després, el seu avi patern, un comte, que d’entrada va refusar el contacte, la vol conèixer.


El curioso caso de Benjamin Button

22.30 / LA SEXTA / Drama fantàstic ★★★★

Director: David Fincher

Actors: Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Tilda Swinton, Jason Flemyng, Julia Ormond

País: EUA (2008) 167 minuts

Un dels millors treballs de David Fincher, (13 nominacions i tres Oscars), que parteix d’un relat de Scott Fitzgerald. A causa d’una una estranya anomalia genètica, un nadó neix ancià i es va rejovenint amb el pas dels anys, mentre les persones a qui estima es van fent grans.


French kiss

22.30 / PARAMOUNT / Comèdia ★★★

Director: Lawrence Kasdan

Actors: Meg Ryan, Kevin Kline, Jean Reno, Timothy Hutton, François Cluzet, Susan Anbeh

País: EUA (1995) 111 minuts

Simpàtica comèdia romàntica, trufada d’elements policíacs. Una jove descobreix que el seu promès, de viatge de negocis a París, s’ha enamorat d’una altra i es vol casar. Per recuperar-lo, viatja a la capital francesa, però a l’avió coneix un penques i fi lladre, que col·loca un collaret robat a la seva bossa per passar la duana.


ExpedientE Warren: the conjuring

0.25 / TVE-1 / Terror ★★

Director: James Wan

Actors: Lili Taylor, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, Ron Livingston, Mackenzie Foy, Shanley Caswell

Notícies relacionades

País: EUA (2013) 112 minuts

Seqüela d’'Expediente Warren: el caso Enfield' amb el mateix director i actor, a més de Vera Farmiga i Lili Taylor com a protagonista. Basat en un cas real, segueix els passos d’un matrimoni amb cinc filles que es muden a una granja. En un soterrani semiocult noten estranyes presències i van a buscar els parapsicòlegs Warren.

origen-planeta-simios

origen-planeta-simios