Pel·lícules a TV avui divendres 7 de juliol del 2017

'Intocable', a TV-3; 'Makinavaja, el último choriso', a La 2; 'Novia por contrato' i 'El sueño de mi vida', a TVE-1, i 'Asesinato... 1-2-3', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats 'Intocable', a TV-3; 'Makinavaja, el último choriso', a La 2; 'Novia por contrato' i 'El sueño de mi vida', a TVE-1, i 'Asesinato... 1-2-3', a Antena 3.

Intocable

21.55 / TV-3 / Drama ★★★★

Director: Olivier Nakache, Eric Toledano

Actors: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot, Clotilde Mollet, Joséphine de Meaux, Alba Gaia Bellugi, Cyril Mendy, Christian Ameri

País: França (2010) 80 minuts

Tráiler de ’Intocable’. / periodico

Simpàtica i molt taquillera pel·lícula de superació, a mig camí entre el drama, el realisme social i la comèdia, que exalça el valor de l’amistat. Basada en la història real d'un aristòcrata que va quedar tetraplègic a causa d’un accident i la seva relació amb el seu ajudant, interpretats per un sensacional François Cluzet, en el paper del protagonista invàlid, i un magnífic Omar Sy, com el seu cuidador, que va ser tot un descobriment. Aquest fa de fil conductor: és un jove negre dels suburbis de París, que acaba de complir una condemna de sis mesos i es presenta a un lloc de treball, només per cobrir l’expedient de l’oficina de l’atur. Es tracta de tenir cura d’un ric i culte home, assegut en una cadira de rodes.


Makinavaja, el último choriso

22.00 / LA 2 / Comèdia ★★

Director: Carlos Suárez

Actors: Andrés Pajares, Jesús Bonilla, Mario Pardo, Pedro Reyes, Mary Santpere, Llàtzer Escarceller, Albert Vidal

País: Espanya (1992) 92 minuts

Adaptació de les peripècies del personatge de còmic creat pel dibuixant Ramón Tosas, més conegut com a Ivà, amb Andrés Pajares posat en la pell de Makinavaja, un delinqüent de poca categoria dels barris baixos de Barcelona. Va dirigir el conjunt el director de fotografia Carlos Suárez, en la seva segona pel·lícula com a realitzador.


NOvia pOr contratO

22.10 / TVE-1 / COMÈDIA ★★

Director: Tom Dey

Actors: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Kathy Bates, Bradley Cooper, Justin Bartha, Zooey Deschanel

País: EUA (2006) 96 minuts

Comèdia d’embolics que va reunir la Carrie de 'Sexe a Nova York' i l’oscaritzat actor de Dallas Buyers Club. McConaughey encarna un noi que, sense ser un jovenet, es nega a abandonar la llar paterna, on viu molt còmode. Però els seus pares, farts de la situació, contracten Parker, una noia experta en aquests casos per veure si aconsegueixen fer-lo fora de casa.


El sueño de mI vida

23.40  / TVE-1 / Comèdia ★★

Director: Gary Winick

Actors: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, Kathy Baker, Phil Reeves, Andy Serkis

País: EUA (2004) 97 minuts

Comèdia romàntica per a tota la família, en la línia de pel·lícules com 'Big' i 'Tal pare, tal fill', que es titulava originalment amb l’explícit '13 going on 30' (passant dels 13 als 30, en anglès). La trama segueix els passos d’una adolescent egoista, que es converteix en una triomfadora de trenta i pocs gràcies a un encanteri (Jennifer Garner, en el paper adult).


AsEsinatO... 1-2-3

0.40 / ANTENA 3 TV / Intriga ★★

Director: Barbet Schroeder

Actors: Sandra Bullock, Ben Chaplin, Ryan Gosling, Michael Pitt, Chris Penn, R.D. Call, Agnes Bruckner

Notícies relacionades

País: EUA (2002) 120 minuts

Fluixa intriga, inspirada en 'La soga', de Hitchcock, i produïda per Sandra Bullock, que va dirigir sense la força habitual Barbet Schroeder, responsable de 'Dona blanca soltera busca...' i 'El misteri Von Bulow'. L’actriu és una inspectora que intenta trobar proves contra dos estudiants brillants, sospitosos d’haver comès per capritx un assassinat perfecte.