Pel·lícules a tv avui dijous 6 de juliol del 2017

'The women' ('Las mujeres'), a La Sexta; 'El Lute 2: mañana seré libre', a La 2; 'Atrapa la bandera', a FDF; 'Acorralado', a Paramount, i 'Hora punta', a Antena 3, són els films més destacats de la nit

3
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'The women' ('Las mujeres'), a La Sexta; 'El Lute 2: mañana seré libre', a La 2; 'Atrapa la bandera', a FDF; 'Acorralado', a Paramount, i 'Hora punta', a Antena 3.

The women (LAs MUJERES)

22.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★

Directora: Diane English

Actors: Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing, Jada Pinkett Smith, Candice Bergen, Bette Midler, Carrie Fisher

País: EUA (2008) 114 minuts

Posada al dia de l’obra teatral 'Dones', de Clare Boothe Luce. La va dirigir Diane English, coneguda guionista i productora de sèries com 'Murphy Brown', 'El trébol azul' i 'Kate y Mike', en el seu únic (i fallit) treball com a realitzadora. La trama trasllada el mateix tipus de dubtes afectius, laborals i familiars d’un grup de dones a la nostra època, fet que permet la inclusió a la història d’aquest grup d’amigues d’una dona negra i lesbiana, una altra que té una filla adolescent que es maquilla i fuma, una desfilada de moda i referències a marques famoses… Això sí, els personatges estan interpretats per un excel·lent elenc d’actrius, encapçalades per Meg Ryan, Annette Bening i Eva Mendes.


El Lute 2: mAÑANA seré liBre

22.00 / LA 2 / Drama  ★★★

Director: Vicente Aranda

Actors: Imanol Arias, Jorge Sanz, Pastora Vega, Ángel Pardo, Blanca Apilánez

País: Espanya (1988) 120 minuts

A mitjans dels anys 80, Imanol Arias era un dels actors més cotitzats del cine espanyol. Després de treballar junts a 'Tiempo de silencio', Aranda el va fitxar per ficar-se a la pell d’Eleuterio Sánchez, El Lute. La primera entrega va recollir nombrosos premis. Aquesta segona part, no tants. L’acció s’inicia amb la seva fuga del penal de Santa María.


Atrapa la bandera

22.15 / FDF / Animació ★★★

Director: Enrique Gato

País España (2015) 94 minuts

Encantadora, entretinguda i impecable aventura familiar d’animació, que segueix els passos d’un nen, el pare del qual és astronauta, com ho va ser el seu avi. Quan un ambiciós milionari es vol apoderar de la Lluna, assegurant que allò de l’Apol·lo XI va ser una mentida, el noi haurà de demanar ajuda al seu avi per poder-hi viatjar, amb una amiga, i recuperar la bandera dels EUA plantada el 1969.


Acorralado

22.30 / PARAMOUNT /  Acció ★★

Director: Ted Kotcheff

Actors: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy, David Caruso, Jack Starrett, Michael Talbott

País: EUA (1982) 97 minuts

 Primera entrega de la fructífera sèrie Rambo, en què el seu protagonista, Sylvester Stallone, també va ser coguionista del film, basat en una novel·la de David Morrell. L’actor encarna un veterà del Vietnam, una mica tocat per la guerra, que esclatarà violentament quan l’apallissi un policia matusser d’un poble,  i arrasarà amb tot.


Menja, resa, estima

22.35 / EL 33 / Drama ★★

Director: Ryan Murphy

Actors: Julia Roberts, Javier Bardem, Billy Crudup, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis

País: EUA (2010) 146 minuts

Adaptació de l’autobiografia de la periodista i escriptora Elizabeth Gilbert, que reflecteix la peripècia vital que va iniciar al divorciar-se, quan es va dedicar a viatjar per  Itàlia, l’Índia i Indonesa a la recerca de si mateixa. El film resultant va ser aquest irregular drama romàntic, on Julia Roberts interpreta l’autora, acompanyada per una pila de bons actors, com Javier Bardem.


Hora punta

0.30 / ANTENA 3 TV / Comèdia d'acció ★★

Director: Brett Ratner

Actors: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Chris Penn, Elizabeth Peña, Philip Baker Hall, Ken Leung

Notícies relacionades

País: EUA (1998) 96 minuts

Per completar l'estrena de la sèrie ‘Hora punta’, Antena 3 ofereix la comèdia d'acció original, una pel·lícula de col·legues sobre el contrast entre un humil detectiu de Hong Kong, expert en arts marcials, i el seu company, un xerraire agent negre de Los Angeles. Quan una banda rapta la filla del cònsol xinès, tots dos hauran de col·laborar en el cas.

women

women / A Picturehouse release / photogr