Pel·lícules a TV avui dimarts 4 de juliol del 2017

'¿Qué fue de los Morgan?' i 'Jersey Boys', a La Sexta; 'Llanto por un bandido', a La 2; 'Harry Potter y las reliquias de la muerte (part 2)', a Neox, i 'La hora de la venganza', a Cuatro, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats '¿Qué fue de los Morgan?' i 'Jersey Boys', a La Sexta; 'Llanto por un bandido', a La 2; 'Harry Potter y las reliquias de la muerte (part 2)', a Neox, i 'La hora de la venganza', a Cuatro.

¿QuÉ fue de lOs Morgan?

22.30 / LA SEXTA / Comèdia ★★

Director: Marc Lawrence

Actors: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss, Michael Kelly  

País: EUA (2009) 103 minuts

La unió entre el guionista, productor i director Marc Lawrence i l’actor Hugh Grant ha sigut bastant fructífera: quatre pel·lícules junts, si comptem la que avui emet La Sexta, i que van rodar després d’'Amor amb preavís' (2002) i 'Tu la lletra, jo la música' (2007), i abans de '¿Cómo se escribe amor?' (2014). Com les anteriors, és una altra comèdia romàntica en què va canviar la coprotagonista femenina: aquí, Sarah Jessica Parker, l’estrella de 'Sexo en Nueva York'. La història, més aviat fluixeta, els converteix en una parella a punt de divorciar-se que és testimoni d’un crim i acaba sent l’objectiu de l’assassí. Per protegir-los, l’FBI els amaga en un remot poblet, a casa d’un matrimoni de ramaders.


lLANTO por un bandido

21.55 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Carlos Saura

Actors: Francisco Rabal, Lea Massari, Philippe Leroy, Lino Ventura, Manuel Zarzo, Agustín González

País: Espanya (1964) 100 minuts

Després de la seva posada de llarg amb 'Los golfos', Saura va dirigir aquesta coproducció hispano-franco-italiana. Es tracta d’una peculiar versió, escrita amb Mario Camus, de la vida de José María el Tempranillo (1805-1833), un famós bandoler que actuava a Sierra Morena, i que, com molts altres de l’època, va combatre Ferran VII.


Harry Potter y las reliquias de la muerte (part 2)

22.30 / NEOX / Fantàstic ★★★

Director: David Yates

Actors: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Michael Gambon, Jason Isaacs

País: Regne Unit (2001) 108 minuts

Última i més curta de les pel·lícules de l’exitosa saga del jove mag creat per J. K. Rowling. En aquest film, Harry, Ron i Hermione han fugit dels mortífags i han aconseguit trobar i destruir un horrocrux. Però aviat descobreixen que n’hi ha un altre a l’escola Hogwarts.


LA hora de la venGanZa

22.45 / CUATRO / Acció ★★

Director: Johnny Martin

Actors: Nicolas Cage, Don Johnson, Deborah Kara Unger, Anna Hutchison, Talitha Bateman, Michael Papajohn

País: EUA (2017)  120 minuts

Recent producció estrenada directament a la televisió. Es tracta d’un drama d’acció amb els abans cotitzats Nicolas Cage i Don Johnson, basat en el llibre 'Violada. Una història d’amor', de Joyce Carol Oates. Un policia busca un grup d’individus cruels que van violar una dona davant la seva filla.


Jersey Boys

0.30 / LA SEXTA / Musical ★★★

Director: Clint Eastwood

Actors: John Lloyd Young, Vincent Piazza, Erich Bergen, Michael Lomenda, Christopher Walken, Jeremy Luke

Notícies relacionades

País: EUA (2014)  134 minuts

Fluix musical biogràfic que adapta un musical de Broadway sobre Frankie Valli i els Four Seasons, que al seu torn parteix d’un llibre de Mars­hall Brickman. Narra la història de quatre joves de Nova Jersey que anaven per mal camí, però que van crear l’icònic grup dirigit per Valli, amb cançons que van influir tota una generació.

morgan

morgan