VACANCES PER EUROPA

Tiffany Trump descobreix la paella a Marbella

La filla petita del president dels EUA visita la ciutat andalusa amb el seu nòvio envoltada de fortes mesures de seguretat

jgblanco39113399 tiffany trump during viviennetam show during new york fashio170630094610

jgblanco39113399 tiffany trump during viviennetam show during new york fashio170630094610 / IZ2

1
Es llegeix en minuts

Després de passar per Berlín i Budapest, Tiffany Trump, la filla petita del president dels EUAha recalat a Marbella, ciutat on va arribar en un vol privat divendres passat, 23 de juny, i on està disfrutant d'uns dies de vacances amb el seu actual company sentimental, Ross Mechanic, a qui va conèixer a la universitat de Pennsylvania, on tots dos estudiaven.

Malgrat les fortes mesures de seguretat amb què s'envolta en els seus desplaçaments, Tiffany i el seu acompanyant van poder disfrutar dels encants de la costa mediterrània, a més dels plaers de la gastronomia espanyola, com és la paella.

Notícies relacionades

Així, la parella, que s'allotja a l'hotel de cinc estrelles Puente Romano, va ser vista sopant opíparament en un exclusiu 'beach club' marbellí, el Trocadero Playa, luxós establiment on van degustar un plat tan tradicional com és l'arròs caldós i una beguda tan popular en aquest indret com la sangria.

Fruit del segon matrimoni del president Donald Trump amb Marla Maples. Tiffany Ariana Trump (Florida, 1993) és la quarta dels cinc fills del líder nord-americà, i la que té el menys tirada mediàtica del conegut clan. Per això, ella ha intentat fer créixer la seva imatge social treballant esporàdicament com a model, cantant i fins i tot 'influencer' de xarxes socials. De fet, el seu compte d'Instagram, on sol penjar contundents exemples del seu elevat i selecte tren de vida, té actualment ni més ni menys que 715.000 seguidors.