HBO estrena el segon tràiler de la setena temporada de 'Joc de trons'

Sansa caminant a la neu obre el curt promocional, que tanquen els dracs de Daenerys atacant una flota

zentauroepp38994181 television  serie juego de tronos  7170621190500

zentauroepp38994181 television serie juego de tronos 7170621190500

1
Es llegeix en minuts

En aquest ben planificat comptagotes d'elements promocionals de la nova entrega de 'Joc de trons', i que la cadena nord-americana HBO va col·locant amb calculada efectivitat, aquest dimecres ha fet públic el segon tràiler oficial, que se suma al de fa un mes, el 24 de maig, i a la presentació del pòster oficial, un dia abans. Tot, per augmentar les expectatives de cara a l'estrena de la setena temporada, el 17 de juliol.

Les imatges del primer avançament de la penúltima entrega de la sèrie va ser vist per milions de fans. Aquesta vegada, és Sansa qui obre el vídeo promocional que tanquen els dracs de Daenerys atacant la flota enemiga. En la nota que acompanya el tràiler s'indica el següent, sota l'epígraf 'Tem l'hivern'. 

"Recolzada pels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels dothrakis, Daenerys Targaryen per fi travessa el Mar Angost cap a Ponent en companyia de Tyrion i Varys amb l'objectiu de recuperar el que és seu per dret, però les conseqüències de la seva arribada podrien ser impredictibles". 

Notícies relacionades

"Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat als Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança. Després de l'anunci de l'hivern amb l'arribada del corb blanc de la Ciutadella, Jon i Sansa es mantenen alerta al Nord, conscients de l'amenaça que s'acosta més enllà del Mur i potser els únics capaços de mobilitzar Ponent per oposar resistència a l'exèrcit del Rei de la Nit".

"El que abans flotava en l'aire com una amenaça, està a un pas de ser un fet inevitable. Només hi ha una guerra que importa, la gran guerra. I ja és aquí". 

Temes:

Joc de trons