RETORN A LES ONES

Manel Fuentes presentarà a Cadena Dial 'Atrévete'

El comunicador compatibilitzarà la ràdio amb els xous d'A-3 'Tu cara me suena' i 'Tu cara no me suena todavía'

 

 

1
Es llegeix en minuts

El periodista i humorista català Manel Fuentes tornarà a la ràdio la temporada que ve per dirigir i presentar ‘Atrévete’, a Cadena Dial. Fuentes, columnista d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, prendrà el relleu de Jaime Cantizano, que ha estat al capdavant de l'espai durant les últimes tres temporades.

“Estic content de tornar a la ràdio i sento la responsabilitat de treure del llit cada matí amb un somriure gairebé un milió i mig de persones. Disfrutarem junts”, ha assegurat el 'showman' després del seu fitxatge per l'emissora de Prisa Radio. El periodista estarà davant del micro des de les sis del matí fins a les onze. “El Manel aportarà la veu intel·ligent, audaç i divertida que l'ha convertit en un dels comunicadors més importants del nostre país”, subratlla Eva Cebrián, directora de les cadenes musicals de Prisa Radio España.

La incorporació de Fuentes a Cadena Dial sumarà a la segona ràdio musical més escoltada a Espanya, amb 2.230.000 seguidors diaris, la seva "dilatada i exitosa experiència" com a professional de la ràdio i de l'entreteniment per a tots els públics.

Actual presentador a Antena 3 de 'Tu cara me suena' i 'Tu cara no me suena todavía', xous que continuarà presentant la temporada que ve, Fuentes (Barcelona, 1971) és llicenciat en Periodisme i ha rebut tres premis Ondas i un Micròfon d'Or. Va formar part de l'equip de ‘Crónicas marcianas’ de Xavier Sardà des del 1997 al 2001.

'EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO' 

Notícies relacionades

La seva trajectòria a la televisió i la ràdio inclou programes com ‘Caiga quien caiga’ i ‘La noche de Fuentes y cía’. Entre el 2009 i el 2013 va estar al capdavant d'‘El matí de Catalunya Ràdio'. 

Per la seva banda, Jaime Cantizano iniciarà al finalitzar aquesta temporada una nova etapa professional, segons informa la cadena, després de presentar "de forma brillant" les últimes tres temporades ‘Atrévete’, "en què ha situat el despertador de Cadena Dial en les seves millors dades d'audiència".