estrena amb crítiques

Risto crea polèmica pel comentari a una convidada

El presentador d''All you need is love... o no' va dir "escalfapolles" a una noia

El nou programa de Tele 5 no va poder superar en les audiències 'Allí abajo'

1
Es llegeix en minuts

L'estrena d''All you need is love... o no', el programa de Risto Mejide que renova el clàssic 'Lo que necesitas es amor''Lo que necesitas es amor', va arribar amb bon peu a Tele 5, però no va poder superar el lideratge d''Allí abajo' en les audiències televisives. A més, el nou espai va debutar amb crítiques al seu presentador a les xarxes pel comentari a una de les seves convidades.

La polèmica es va produir durant la secció d'Irene Junquera, en què l'excol·laboradora d''El chiringuito' viatja per Espanya amb una caravana a la recerca d'una història d'amor.

En aquesta ocasió, va mostrar el cas de Luis, que està enamorat de la seva companya de pis, Carolina. Junquera va mantenir una conversa amb la noia en què aquesta li va assegurar que no sentia res per Luis, encara que va reconèixer que quan veien pel·lícules junts s'agafaven de la mà.

"ESCALFAPOLLES"

En aquell moment, Risto no es va poder contenir i va mostrar la seva opinió: "El que estic pensant no ho puc dir... Però això al meu poble té un nom. Què cony, ho diré. Això és ser una escalfapolles".

Notícies relacionades

El comentari del publicista va desfermar les crítiques a les xarxes socials, on li van dir "masclista".

L'AUDIÈNCIA

L'estrena del nou espai presentat pel publicista i escriptor es va quedar aquest dilluns, 8 de maig, en 1.783.000 teleespectadors i un 14,1% de quota de pantalla (238.000 i 13,3% a Catalunya), davant la sèrie d'Antena 3 'Allí abajo', que va liderar el rànquing d'audiències del dia amb 3.128.000 seguidors i 19,8% (260.000 i 11,5% a Catalunya).