aventura extrema

Jorge Javier: "M'agradaria que hi hagués un referèndum i votaria 'no' a la independència"

El presentador de 'Sálvame' va bussejar envoltat de taurons i va patir fent ràpel en la seva aventura per la Polinèsia francesa a 'Planeta Calleja'

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Bussejar envoltat de ratlles i taurons, fer ràpel per una cascada de 25 metres d'altura amb alguns problemes d'última hora, explorar la selva al llarg de dures caminades, dormir en una tenda de campanya en un paratge perdut de la Polinèsia francesa... Van ser algunes de les activitats a què Jesús Calleja va sotmetre Jorge Javier Vázquez en l'emissió que ahir a la nit, 23 d'abril, va inaugurar la nova temporada de 'Planeta Calleja' a Cuatro'Planeta Calleja' .

Entre aventura i aventura, el lleonès va aprofitar per preguntar-li al presentador de 'Sálvame' 'Sálvame' sobre multitud d'aspectes de la seva vida personal i professional, i també sobre política.

"¿Com veus tu la moguda catalana?", va preguntar Jesús Calleja al seu convidat enmig de la nit, davant el mar de les remotes illes Marqueses, en referència a les aspiracions independentistes de Puigdemont. "Doncs amb esgotament", li va respondre Vázquez. "El que no podem és tenir por d'expressar les nostres idees. M'agradaria que hi hagués un referèndum i votaria 'no' a la independència", va afegir el presentador, que va tornar a mostrar la seva simpatia pel PSOE: "Soc votant socialista, però no m'agraden les guerres internes del partit", va apuntar.

LES CONFESSIONS DE JORGE JAVIER

Jorge Javier també va repassar alguns aspectes més íntims. "Em costa el contacte físic, sobretot els petons"; "A la televisió parlo molt, però amb la meva família, molt poc"; "Estic segur que la meva mare s'ha assabentat de moltes coses de mi a través de la televisió"; "Sempre intento portar-me bé amb mi mateix"; "Per no sentir el meu pare, no em vaig fer de l'Opus Dei"; "M'hauria agradat ser més promiscu. Jo era tonto, m'enamorava", van ser algunes de les confessions que li va fer a Calleja en els moments de descans en el seu periple per la Polinèsia francesa.

Notícies relacionades

Després de bussejar envoltat de taurons i rajades ("Em fa molt fàstic que em toqui un peix", havia advertit Jorge Javier a Calleja), el moment més tens del programa va arribar quan la parella es va llançar a fer ràpel per un penya-segat al costat d'una cascada de 25 metres d'altura. A les cares de terror de Vázquez i les seves protestes durant el descens ("Jesús, no puc, soc incapaç de fer-ho") s'hi va sumar l'alerta de Calleja. "Alguna cosa va malament. ¡No ho veig clar!", va cridar als companys que subjectaven els amarratges dalt del penya-segat. 

L'alerta es va quedar només en això i al final Calleja i Jorge Javier van culminar amb èxit el descens.