PROGRAMA ESPECIAL

Tele 5 emet un 'Got talent' infantil (a les deu de la nit)

En el 'show' tornen a competir els artistes més joves de les dues anteriors edicions del concurs

1
Es llegeix en minuts

Dues setmanes després de la controvertida final de 'Got talent'Tele 5 torna a la càrrega amb el conegut xou', encara que ara en una edició infantil amb gust a 'refregit': en aquest especial del dimarts, 4 d'abril, tornen a participar els més joves i brillants artistes que han passat per les dues edicions anteriors de l'espai. Això sí, infantil, però comença a les deu de la nit i té previst acabar cap a la 1.15 hores de la matinada.

Els jutges del concurs, Jorge Javier Vázquez, Edurne, Risto Mejide i Eva Hache i el presentador, Santi Millán, han sigut els encarregats d'escollir els artistes joves favorits. I així tornen a competir apadrinats per Jorge Javier, Edurne, Risto i Eva. Cadascun defensarà tres xavals. Millán també apadrinarà un concursant.

L'especial inclou una actuació d'Edurne acompanyada pels ballarins de Progenyx, finalistes de la segona edició de 'Got talent', i Risto posarà en marxa un divertit ‘Chester’Chester per entrevistar els nens flamencs del grup malagueny MinisoleraTambé El Tekila tornarà a l'escenari El Tekiladel programa després de proclamar-se guanyador de l'última edició.

'MIX' D'ACTUACIONS

En aquesta gala especial, els jutges també formaran duos amb els seus artistes seleccionats perquè treballin junts i realitzin una proposta artística innovadora i diferent. D'aquesta forma, dos grups de dansa urbana totalment diferents uniran els seus passos de ball per crear una coreografia nova, un pianista compositor interpretarà per a un nen cantant i una veu lírica posarà la melodia perquè ballin dos germans.

Jorge Javier Vázquez s'ha decantat pels cantants Dianne Jacob i Weryu, de la primera edició de ‘Got talent’. Eva Hache ha elegit José Miguel amb els seus monòlegs, ajuntar la veu de Ryan amb el talent al piano d'Enrique Ros i les acrobàcies de Victory It.

Per la seva part, Edurne ha optat per Nassim i Naiara, participants de la primera edició, que coreografiaran la música cantada per Arianna Moia. La cantant madrilenya també ha decidit que retorni al programa Idaira Bermúdez, que en la seva participació anterior li va dedicar les seves arriscades piruetes. La tercera opció serà Jurgen i la seva poderosa veu.

Notícies relacionades

Per últim, Risto ha format un duo molt especial amb el finalista de la primera temporada de ‘Got talent’, David Tejada, que ballarà el tema interpretat per Manira Marlo. El jutge també ha rescatat els espectaculars salts d'Air Mdd i el virtuosisme amb el violí de Jennifer Panebianco.

Santi Millán es juga la victòria a una carta: la del cantant Pedro Pablo, que torna desitjant convertir-se en un artista, oportunitat amb què somia des de fa anys.