comiat forçós

Juan Echanove, sobre la seva sortida de 'Cuéntame': "No m'han dit ni adeu"

"Em van dir que era un personatge massa petit per a un actor tan gran", explica l'intèrpret

zentauroepp36817746 television serie cuentame como paso juan echanove170326152825

zentauroepp36817746 television  serie  cuentame  como  paso juan echanove170326152825
 

/

1
Es llegeix en minuts

Les xarxes estan revolucionades des que aquest dissabte Juan Echanove va confirmar la seva sortida forçosa de 'Cuéntame cómo pasó'. "No me'n vaig per decisió pròpia, però me'n vaig ple d'agraïment i de força per seguir component personatges com Miguel Alcántara o Quevedo", apuntava el veterà actor al seu compte d'Instagram.

El programa de la cadena SER 'Hoy por hoy', presentat per Gemma Nierga i Pepa Bueno, ha parlat aquest dilluns 27 de març amb Echanove, que ha comentat que ha sigut molt dur rodar la seva última escena a la sèrie de TVE-1: "No m'han dit ni adeu, evidentment de les gràcies ni en parlem".

Sobre el motiu de la desaparició del seu personatge, Miguel Alcántara, de la coneguda ficció televisiva, l'actor ha apuntat als responsables de la sèrie, "que decideixen que el personatge ja no té progressió en la trama".

PER SORPRESA

No obstant, ha confirmat que era una decisió que l'havia agafat per sorpresa. "Si m'haguessin dit això a principi de temporada, jo hauria pres decisions al respecte", ha afirmat a 'Hoy por hoy'.

I respecte a les raons que li han donat per a la seva marxa, ha comentat que li van dir que era "un personatge massa petit per a un actor tan gran".

Malgrat la seva sortida forçosa, Echanove ha volgut deixar clar que s'emporta un bon record del seu pas per la sèrie de TVE-1. "Jo no hauria deixat mai 'Cuéntame', sobretot, després de 12 anys, perquè un estableix una certa estima amb un treball meravellós amb un equip de gent absolutament meravellosa".

Notícies relacionades

L'actor ha aprofitat l'entrevista a 'Hoy por hoy' per avançar el seu nou projecte, 'Sueños de Quevedo', que estrenarà el 7 d'abril. També apareixerà en la nova producció fantàstica 'La zona' 'La zona', sèrie encapçalada per Emma Suárez i Eduard Fernández i produïda per la plataforma de televisió de pagament Movistar+.

12 ANYS A LA SÈRIE

Encara que va aparèixer esporàdicament en les primeres temporades, Miguel Alcántara, el personatge de Juan Echanove, es va fer fix a 'Cuéntame...' a partir del 2015. Així, després de 12 anys i més de 200 episodis en la popular sèrie de TVE-1, l'actor deixarà la trama en un dels millors moments d'audiència de la producció.