Esports i programes a la tele avui, dissabte, 25 de març del 2017

'La Sexta noche', a La Sexta, és el més destacat, juntament 'First dates' (Cuatro), 'Oh happy day' (TV-3) i 'Jugando con las estrelles' (TVE-1)

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats: 'La Sexta noche' (La Sexta), 'Oh happy day' (TV-3) i 'Jugando con las estrellas' (TVE-1).

ESPORTS


VOLTA A CATALUNYA

Ciclisme 

15.30 ESPORT3 / TDP

Penúltima etapa entre Tortosa i Reus. En els 189 quilòmetres de recorregut hi ha un port de muntanya de primera i tres cotes de tercera.


BARÇA - MORRAZO

Handbol

17.00 MOVISTAR+

Desigual duel entre el líder i el cuer. L’equip blaugrana rep el fanalet vermell, que tanca la taula amb només quatre victòries.


valència MESTALLA - BARÇA B

Futbol

18.00 ESPORT3

El Barça B, líder del grup 3r, visita el camp de l’equip filial del València, que va tercer.


GP D'AUSTRÀLIA

Automobilisme

7.00 MOVISTAR F-1

El Mundial de fórmula 1 comença diumenge, dia 26, amb un Gran Premi d’Austràlia que obligarà a matinar els espectadors espanyols per la diferència horària amb Melbourne. La incògnita és saber si Fernando Alonso supera la seva desastrosa pretemporada a bord del McLaren. 


PROGRAMES


HA T'HO FARÀS

El cunyat dubte de Rafel

20.20 TV-3

El cunyat del Rafael dubta que sigui capaç d’aprofitar tots els tubs de PVC que li han sobrat de la feina. I el Rafael, molt enfadat, decideix fer una cadira per a la calçotada de diumenge.


FIRTS DATES

Un altre 'menú especial'

23.00 CUATRO

Nova entrega especial del programa de Carlos Sobera, en què s’acollirà aquelles persones que no van tenir una vetllada exitosa en el seu moment. Tindran una segona oportunitat.


LA SEXTA NOCHE

Entrevista a Ada Colau  

21.30 LA SEXTA

L’espai presentat per Iñaki López i Andrea Ropero, que analitza l’actualitat política, social i econòmica de la setmana, xerra aquesta nit amb l’expresident del Congrés dels Diputats, el socialista José Bono; entrevista l’alcaldessa de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, i parla d’intel·ligència artificial, amb l’economista Santiago Niño Becerra.


CONCERT SOLIDARI

La nit de Cadena 100

20.00 DIVINITY

Melendi, Vanesa Martín, La Oreja de Van Gogh, Amaral, David Bisbal, Bebe, Rosario, Birdy, Álvaro Soler, Rosana, Nek i Conchita són els artistes que actuen en aquest concert solidari a favor de Mans Unides que se celebra al Pavellón de los Desportes de Madrid.


OH HAPPY DAY

Els quatre semifinalistes 

21.55 TV-3

Emissió de la novena gala de la qual sortiran els quatre semifinalistes. Les Sound Six obriran la nit amb la seva interpretació del 'Bang Bang' de Jesse J. Falten només dues setmanes per a la gran final en directe, quan serà el públic amb els seus vots qui decidirà el guanyador del concurs, i de la gira europea que tindrà com a premi.


JUGANDO CON LAS ESTRELLAS

Els nens de Mercé, El Monaguillo i Vallejo-Nájera

22.05 TVE-1

El programa que presenta Jaime Cantizano rep aquesta setmana tres nous famosos amb els seus petits familiars: José Mercé, amb els seus nets bessons Curro i Adonaya, de 10 anys; Samantha Vallejo-Nágera, amb el seu fill Diego (5 anys), i El Monaguillo, que hi serà amb la seva filla Carolina, de 8 anys.


EL ÁRBOL DE LOS DESEOS

Sweet California i Samantha Vallejo-Nágera 

Notícies relacionades

23.20 TVE-1

L'espai presentat per Edu Soto visita Sevilla i apareix al col·legi M. Auxiliadora de la capital andalusa. Samantha Vallejo-Nágera, jurat de 'Masterchef', i Sweet California ajudaran a complir els desitjos dels més petits.

 

  / ALBERT BERTRAN