AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'EL PERIÓDICO'

Ricardo Gómez i Carlos Cuevas, el veterà i el nou fitxatge de 'Cuéntame...

Els joves actors parlen del seu treball en la longeva sèrie de TVE-1 i de la profunda amistat que els uneix en la vida real

ialvarez37582118 portada del  teletodo  del  dia 11 de marzo del 2017170308174216

ialvarez37582118 portada del teletodo del dia 11 de marzo del 2017170308174216

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ricardo Gómez passarà a la història de la tele d'Espanya com el nen que va créixer amb una sèrie. Perquè des dels 7 anyets dona vida a Carlos Alcántara, el petit dels nois de la família que protagonitza la longeva sèrie de TVE-1 ‘Cuéntame cómo pasó’.

A ‘Teletodo’, l'actor parla del seu treball en la sèrie al llarg d'aquests 16 anys. “El que és bonic de formar part de ‘Cuéntame…’ és que l'evolució del personatge ha acompanyat la física”, diu. I també de la seva incipient carrera en el cine, que s'ha vist recompensada amb una nominació als Goya. “M'hauria fet molta il·lusió, òbviament, guanyar-lo. Però, per a mi, el motiu de celebració era estar allà”, assegura.

EL POL DE 'MERLÍ'

Del seu company i amic Carlos Cuevas es desfà en elogis. I li agradaria treballar amb ell també a Barcelona. “Estic aprenent català i i m'agradaria rodar amb ell un capítol de ‘Merlí’”, confessa.

Cuevas, el seductor Pol d'aquesta sèrie de TV-3, comparteix amb el seu amic pàgines en el suplement. Tot i la seva joventut, l'actor català ja comença a tenir experiència en la petita pantalla. “A la tele em sento molt còmode: fa anys que no noto els nervis”, assegura en l'entrevista. Com a nou fitxatge de 'Cuéntame...', està encantat de participar en aquesta sèrie, i , encara que podrà coincidir en algunes escenes amb Gómez i disfruta amb els seus companys de ‘Merlí’, valora treballar amb adults. “Em fa estar actiu i que no em relaxi ni abaixi la guàrdia”, diu.

'SALVADOS' i 'POWER RANGERS'

La revista dels dissabtes també informa del ‘Salvados’ (La Sexta) de diumenge, que farà un retrat de l'Espanya despoblada i en la secció de documentals destaca ‘Troles’, un reportatge que emet ‘Documentos TV’ (La 2). Entre la programació infantil el més nou és la tornada dels ‘Power Rangers’ (Neox Kidz), encara que en format d'imatge real.

Notícies relacionades

Per finalitzar, en l'apartat de la tele de pagament es parla de la sèrie ‘Mamá contra corriente’ (Cosmo), una història que protagonitza Jill Kargman, que a més d'actriu és l'autora de la novel·la ‘Momzillas’, en què es basa la ficció. I als esports, s'informa sobre la visita que el Barça li fa al Depor a Riazor, que emet Bein, i el Reial Madrid-Betis, ofert per Partidazo, de Movistar+.

El suplement també ofereix la programació de les principals cadenes i les sinopsis de les sèries i les pel·lícules més destacades, a més dels millors passatemps.