semifinal de 'Got talent'

Duel de catanes entre Risto i Jorge Javier

"Estàs acostumat a programes on tot és mentida", li va dir el publicista al seu company

katanas

katanas

1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide i Jorge Javier Vázquez, dos dels jurats que estan donant més canya als concursants de 'Got talent', segueixen com gat i gos. Després de la picabaralla de la setmana passada, ahir a la nit el publicista i el presentador de 'Sálvame' van tornar a fer-ne de les seves a la segona semifinal del concurs de talents de Tele 5.

En aquesta ocasió, la picabaralla va venir després de l'actuació d'un dels participants, Pablo Camacho, que va dividir el jurat. Jorge Javier Vázquez va comentar que el número li havia semblat "molt 'cutre" comparat amb les seves anteriors actuacions en el programa i va assegurar que no es creia que les catanes que havia fet servir a l'escenari fossin de veritat.

Ràpidament, Risto Mejide va sortir en defensa del concursant. "Estàs acostumat a programes en què tot és de mentida i quan és de veritat no t'ho creus", li va dir al seu company.

AL·LUSIÓ AL CHESTER

Notícies relacionades

Aquest no va dubtar a aixecar-se i agafar una de les catanes, mentre el públic cridava: "¡Baralla, baralla!. Finalment, Risto també es va aixecar per agafar una altra de les catanes i desafiar el presentador de 'Sálvame', que va tancar el tema amb una frase contundent: "Has parlat dels programes en què jo treballo i em sembla curiós, quan són els mateixos que produeixen el teu 'Chester".

L'enfrontament dels dos jurats li està donant bons rendiments a 'Got talent', que ahir va aconseguir col·locar-se com el segon programa més vist del dia.