Als 36 ANYS

Mor el gegant de 'Joc de trons'

Neil Fingleton, de 2,32 metres d'altura, encarnava a la sèrie Mag El Poderós

tronos

tronos

1
Es llegeix en minuts

Neil Fingleton, l'actor britànic que donava vida al gegant Mag El Poderós a la sèrie 'Joc de trons''Joc de trons', ha mort als 36 anys a causa d'una insuficiència cardíaca, segons informa el mitjà 'The Newcastle Chronicle'.

Fingleton no només és conegut pel seu paper en la ficció estrella de la cadena de pagament nord-americà HBOHBO, sinó que entre els seus treballs destaquen la sèrie 'Doctor Who', en què va donar vida al malvat Rei Pescador en el capítol de la novena temporada titulat 'Antes de la inundación'.

La seva primera aparició en el món de l'espectacle va ser a la pel·lícula  'X-Men: Primera generación' 'X-Men: Primera generación' i a més va ser l'encarregat de donar vida a Ultrón, a la segona pel·lícula de Los VengadoresJames Spader va ser qui li va prestar la veu al malvat de Marvel.

Neil Fingleton.

Notícies relacionades

Abans de dedicar-se a la interpretació professionalment, Neil Fingleton es dedicava al món de l'esport fins que una lesió el va retirar de les pistes de bàsquet. Com a jugador, va arribar a formar part de les plantilles dels equips espanyols CB Illescas i Ciudad Real.

A més, els 2 metres i 32 centímetres que feia li van valer l'any 2007 perquè el Llibre Rècord dels Guinness el nomenés l'home més alt d'Europa.