INFORME DE LA TELE DE PAGAMENT

El teleespectador infidel

Espanya és el país d'Europa on més s'evita la parella per veure sèries, segons un informe mundial de Netflix

netflix1

netflix1

1
Es llegeix en minuts

¿Ha sigut infidel a la seva parella amb… una sèrie de televisió? Aquesta és la peculiar pregunta que ha fet la plataforma Netflix als seus abonats per saber quina passió desperten les seves produccions. I el resultat és que sí, que solen ser infidels i, a més, que els espanyols, amb un 55%  del total d’enquestats, són els més infidels de tot Europa. A més, els abonats espanyols són els més ­reincidents: el 42% afirma haver sigut infidel a la seva parella en quatre ocasions o més. I una vegada comesa la infidelitat, el 41% no té remordiments i el 61% seria infidel més vegades si sabés que no serà descobert. Segons l’original estudi, l’'infidel' és incapaç de resistir-se a veure com més aviat millor la seva sèrie favorita i no espera a ningú. 

Notícies relacionades

A partir del seu informe, Netflix ha elaborat quatre nivells d’infidelitat audiovisual: l’infidel noctàmbul (el que veu episodis quan la seva parella dorm), l’infidel viatger (aprofita viatges en solitari), l’infidel irredempt (té assumit que veurà sèries sense la seva parella) i l’infidel seriat (el que repeteix més d’una vegada al mes). Les sèries que més infidelitat provoquen són: 'The walking dead', 'American horror story', 'Narcos' i 'Breaking bad'. 

A l’altre extrem també hi ha el denominat «company fidel de 'streaming'», que «compleix amb el compromís de veure tots els capítols junts». Els holandesos (el 73%), els alemanys (65%) i els polonesos (60%) són els que més encaixen en aquesta figura. La comèdia ('The Big Bang...', 'Modern Family') és el gènere preferit per compartir en parella. 

Temes:

Netflix Sèries