CUINER AMB GANXO

El 'minichef' Jefferson enamora a Anglaterra

El jove concursant anglès del programa de TVE-1 és el personatge de moda als mitjans del seu país

jefferson

jefferson

1
Es llegeix en minuts

El jove 'minichef' Jefferson, concursant de la quarta edició de l'exitós espai ‘MasterChef Junior’ (que dimarts que ve, 17 de gener, celebra la seva gran final a TVE-1) ha captivat el públic i la premsa anglesa. El nen va quedar eliminat dimarts passat en la semifinal del conegut concurs culinari, en què va elaborar un plat de 'fish and chips' amb el seu avi Mike. Després de ser rebut l'endemà per l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Simon Manley, ha aparegut els últims dies als principals diaris anglesos i en programes de televisió.

El diari 'The Times' va publicar la notícia a la seva tercera pàgina amb el titular "Olé: Espanya aplaudeix un nen després de fallar amb els 'fish'n'chip'". La notícia també l'han recollit, entre altres, els diaris 'The Sun', 'Telegraph', 'Daily Mirror' i 'Daily Mail'.

A més, la cadena ITV el va entrevistar aquest dijous en el seu informatiu ‘News at 6.30’, i ha viatjat a Londres, on ha cuinat aquest divendres al matinal ‘This morning’, el seu famós plat amb el xef del programa i els seus presentadors.

Notícies relacionades

Oscar Jefferson, de 9 anys, va néixer a Anglaterra, encara que fa tres anys que viu amb la seva família a Cadis. El que més li agrada és anar en bici pel seu poble i és un petit raper que adora la cuina. El seu menjar preferit és el sushi.

Durant el seu pas pel programa de TVE-1, el nen ha sorprès el jurat per com ha aconseguit sobreposar-se als reptes plantejats, elaborant complicades receptes, tot i ser un dels concursants més petits. A més, ha captivat el públic pel seu permanent somriure i la seva incessant afició a tastar tots i cada un dels plats que cuinaven, cosa que lie va servir per guanyar-se el sobrenom de 'Tastador Oficial de MasterChef Junior4'.