DISSABTE, A 'TELETODO'

Buenafuente i el seu 'Late motiv'

El 'showman' català reflexiona sobre la seva nova etapa professional al canal #0

olerin36762829 portada del teletodo del  dia 7 de enero  del 2017170104192454

olerin36762829 portada del teletodo del dia 7 de enero del 2017170104192454

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després del parèntesi nadalenc, Andreu Buenafuente torna a la càrrega amb el seu 'Late motiv', xou del canal #0 (Movistar+) que durant aquest Nadal ha sortit de bolos i ha recalat a la sala Barts de Barcelona. El 'showman' català assegura que l'espai l'ha depurat i que al format li proven bé "els teatres, les ciutats i el contacte amb el públic".

"Estem una mica bojos i jo soc fan de la improvisació", assegura a l'entrevista que obre el suplement 'Teletodo', en què també fa un repàs a la seva trajectòria televisiva. "La meva escola de vida són els companys, el públic i els convidats", explica, mentre tira flors a l'actor argentí Ricardo Darín: "Si jo fos dona, n'estaria enamorada".

La revista també inclou una entrevista amb Valentina Zenere, actriu que dona vida a Ámbar, la capritxosa protagonista de la sèrie juvenil de Disney Channel 'Soy Luna'.'Soy Luna' "El que m'agrada del meu personatge és que no saps mai quan menteix o diu la veritat", confessa.

NOU CONCURS A TV-3

A l'apartat de novetats destaca l'estrena d'un nou concurs diari a TV-3, 'Tot o res',presentat per Ares Teixidó. El joc substitueix a la graella 'El gran dictat'.

La tele autonòmica escalfa motors de cara a l'estrena, el dia 14, de la quarta temporada d''Oh happy day'Oh happy day' amb l'emissió de l'especial 'Quartet Mèlt: fent les maletes'.

El Super3 estrena les sèries 'Set nans i jo' i 'Kung Fu Panda: llegendes increïbles', i el canal de pagament Cosmo, 'Emerald city', producció inspirada en l'arquitectura de Gaudí i l'univers literari d'Oz.

TORNA LA LLIGA

Notícies relacionades

'30 minuts' (TV-3) ofereix el reportatge 'Testimonis de càrrec', que mostra com es recullen proves de la barbàrie siriana, i la graella esportiva acull el retorn de la Lliga, amb el partit Vila-real-Barça i la tornada de la Copa, Barça-Athletic de Bilbao.

Completen 'Teletodo' una selecció de sèries i pel·lícules, les programacions de les principals cadenes i els passatemps.