NOU FORMAT

¿Qui vol casar-se amb el meu gos?

Cuatro estrena el dimarts un nou 'reality', en què s'aparellen gossos i on també es busca la compatibilitat, amistat o amor dels seus amos

zentauroepp36273029 programa  amores perros   en cuatro  en la foto aparece vice161113201521

zentauroepp36273029 programa amores perros en cuatro en la foto aparece vice161113201521

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

¿Qui no ha passejat el seu gos per un parc i ha acabat fent amistat amb els amos d’altres gossos? Doncs d’això va Amores perros, un nou reality que Cuatro estrena aquest dimarts (22.45 hores) i que serveix per aparellar gossos solters, però en què també es busca la compatibilitat, amistat o, potser, l’amor dels seus amos. Fent servir el títol de la pel·lícula d’Alejandro González Iñárritu, la productora Mandarina (Qué tiempo tan feliz) ha preparat un espai que promet atrapar l’atenció de milions d’espectadors. Aquesta no és una frase gratuïta: a Espanya hi ha més de 5,5 milions de gossos censats, segons l’ANFAAC.  Molt espectador potencial, en efecte. 

 

Notícies relacionades

La mecànica del programa és senzilla. «Un gos i el seu amo s’enfronten a un visionat de candidats en què escullen conèixer-ne dos. Després, tots dos es desplacen fins a les dues localitats dels escollits per interactuar amb ells», explica Vicente Fernández, el director de l’espai que també és amo d’un gos, el Pancho. Així «el primer dia, els candidats veuen la casa on viuen, coneixen l’entorn, els jocs, els parcs i els costums» dels animals, explica. El segon dia, «el gos protagonista se separa del seu amo per conviure amb el candidat a ser la seva parella durant una jornada». I com en altres reality de persones, del tipus ¿Quién quiere casarse con mi hijo? Granjero busca esposa, aquí també «hi ha una gala final on el gos i l’amo protagonistes escullen amb quin candidat volen mantenir una relació especial d’amistat».

Naturalment, el ganxo del programa són els gossos, però el càsting d’amos fa que l’espectador s’hi enganxi. Així, en el primer episodi, es veurà la història del guapo gadità Cristian i de la seva gossa Canela, però també la de la mare del primer, María. I també Duna, de 25 anys, i el seu gos Rosqui. Com diu el director del programa: «Els gossos són sorprenents i criden l’atenció per si mateixos, però m’ha cridat molt més l’atenció com els amos s’arriben a estimar les seves mascotes i la seva manera d’estimar-les». 

Vicente Fernández

DIRECTOR DE 'AMORES PERROS'

"Els gossos són sorprenents i criden l'atenció per si mateixos, però també per com els amos els arriben a estimar i la seva manera d'estimar-los"