dissabte, a 'Teletodo'

Alberto Ammann posa rumb a Mart

L'actor intervé en el docudrama de National Geographic Channel sobre una expedició al planeta vermell

En la pel·lícula documental també participen Olivier Martínez i la cantant Jihae

mdedios36210816 portada del  teletodo  del dia 12 de  noviembre  del 2016161110124844

mdedios36210816 portada del teletodo del dia 12 de noviembre del 2016161110124844

1
Es llegeix en minuts

Alberto Ammann s'embarca en un viatge al planeta vermell a 'Marte''Marte', l'espectacular superproducció que estrena aquest diumenge, 13 de novembre, National Geographic Channel (19.30 hores), un docudrama que mostra com seria una eventual expedició a aquest planeta l'any 2033.

"Si fos ric, no em gastaria els diners a anar a Mart", assenyala l'actor argentí, que es va donar a conèixer amb la pel·lícula 'Celda 211' i que aquest dissabte il·lustra la portada del 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

A 'Marte', Ammann comparteix cartell amb Olivier Martínez i la cantant Jihae, i suposa una nova aventura internacional de l'actor després del seu fitxatge per l'exitosa 'Narcos' de Netflix'Narcos' , on dóna vida al perillós Pancho Herrera.

ENTREVISTA AMB JORGE LUENGO

L'altra entrevista de la setmana que ofereix 'Teletodo' és amb Jorge LuengoJorge Luengo. El mag ha tornat a la cadena DMax per sorprendre amb els seus trucs més famosos i persones anònimes. 

"La meva cella blanca la va causar l'estrès i ara és la meva senya d'identitat", explica l'il·lusionista, que cada dissabte a la nit es posa davant el programa 'Desafío mental' 'Desafío mental'.

'LA GUERRA CIVIL EN COLOR'

Entre les novetats televisives de la setmana, 'Teletodo' informa de l'estrena dijous a DMax de la sèrie documental 'España dividida: la guerra civil en color', amb imatges que van sobreviure a la guerra bèl·lica i al pas del temps.

La secció de documentals dóna protagonisme a '30 minuts' amb el reportatge 'M'atrauen els nens', que dóna veu a víctimes, pedòfils i pederastes, mentre que a la televisió de pagament destaca la nova sèrie de TNT 'Buena conducta', protagonitzada per Juan Diego Botto i Michelle Dockery (la lady Mary de 'Downton Abbey').

L'apartat de nens se centra en l'estrena de la segona temporada de 'Beat Bugs' 'Beat Bugs', una sèrie d'animació de Netflix amb una banda sonora que va a càrrec de coneguts artistes que versionen les cançons dels Beatles.

LA SELECCIÓ, A TVE-1 I TELE 5

Notícies relacionades

La secció d'esports de 'Teletodo' repassa els dos compromisos de la selecció espanyola de futbol: dissabte, contra Macedònia (TVE-1, 20.45 hores), en partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018, i dimarts, contra Anglaterra (Tele 5, 21.00), en un amistós a Wembley.

La revista també inclou passatemps, així com les programacions de les principals cadenes i les sinopsi de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Mart