CÀSTING

'Juego de tronos' busca xicotassos al País Basc

En aquesta ocasió només es necessiten homes alts, amb bones condicions físiques i millor si tenen experiència militar

txerra35829134 fotodeldia  gra376  zumaia  gipuzkoa   07 10 16   vista del 161009162858

txerra35829134 fotodeldia gra376 zumaia gipuzkoa 07 10 16 vista del 161009162858 / JAVIER ETXEZARRETA

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIA EFE / BILBAO

La premiada sèrie Juego de tronos escull avui 200 homes per actuar com a figurants en la setena temporada d’aquesta ficció nord-americana, segons va anunciar ahir la companyia encarregada de la selecció, Modexpor, a la seva pàgina de Facebook.

El càsting començarà al voltant de les deu del matí a la casa de cultura de Zumaia (Guipúscoa), i a causa de la gran demanda, només s’escolliran als 200 primers aspirants, sempre que compleixin els requisits.

Les condicions són ser home (aquest cop no es trien dones), amb bones condicions físiques i alts (d’entre 1,78 i 1,95 metres) i es valorarà tenir experiència militar. No s’admeten tatuatges gaire visibles (s’ha d’anar en pantalons curts i màniga curta per poder ensenyar els braços i les cames), i els aspirants han d’estar preparats per deixar-se créixer o tallar-se els pèls de la cara.

La selecció és per a totes les localitzacions on es rodarà a Euskadi: Zumaia, Bermeo i la platja biscaïna de Barrika. A canvi, 54 euros nets per dia de treball.

SIS DIES DE RODATGE

Notícies relacionades

El rodatge començarà el 24 d’octubre a les platges i penya-segats d’Itzurun (Zumaia), i durarà sis dies. Aquesta zona costanera és famosa per la seva bella fàcia mareal o plataforma rocosa que sorgeix al davant dels penya-segats de la zona quan baixa la marea. La situada entre Deba i Zumaia destaca per tenir un dels millors flysch mundials, on es pot apreciar totes les seccions del Paleocè, des de la primera capa fins a l’última, on es conserven nombrosos fòssils.

SALAS / EFE Més de 2000 persones es van apuntar a les proves per ser figurants a Almodóvar del Río, a Còrdova.

Euskadi segueix el camí iniciat abans per altres localitzacions espanyoles com Peníscola (Castelló), Càceres, Almodóvar del Río (Còrdova), Sevilla, les Bárdenas Reales (Navarra) i Girona.