EL RETORN D'UNA SUPERPRODUCCIÓ

'Joc de trons' desembarcarà a Sevilla al novembre

mdeluna35548533 gra242  almod var del r o  c rdoba   16 09 2016   m s de 2 0160930132428

mdeluna35548533 gra242 almod var del r o c rdoba 16 09 2016 m s de 2 0160930132428 / SALAS

1
Es llegeix en minuts

El dia d segueix sent un secret, però sí que s'ha pogut confirmar que el segon desembarcament de 'Joc de trons' a Espanya es portarà a terme a finals de novembre a Andalusia. Fonts de l'equip que està organitzant aquesta 'invasió' pacífica han confirmat a Efe que l'equip de rodatge de la cadena HBO, que rodarà en localitats andaluses part de la setena temporada de la sèrie,setena temporada de la sèrie arribarà a les terres andaluses a finals de novembre, amb la idea de rodar una mica més de dues setmanes en escenaris exteriors i interiors durant aquest període.

També segons l'organització, s'ha preparat tot per complir el pla previst, que inclou el rodatge d'escenes de la sèrie tant a les drassanes de Sevilla com a l'amfiteatre d'Itálica, a Santiponce (Sevilla), i al castell d'Almodóvar del Río (Còrdova).

Encara que inicialment estava previst que el rodatge fos de l'1 al 12 de novembre, les fonts han dit que l'última comunicació oficial és començar a finals de mes amb la idea que totes les imatges estiguin a punt per editar abans de Nadal.

NOMÉS SET EPISODIS PER TEMPORADA

Sense saber encara l'argument de rodatge en cada escenari, HBO ha triat aquest any nous escenaris a Espanya per rodar, i als andalusos s'hi sumen Càceres, Zumaia (Guipúscoa) i Bermeo (Biscaia).

No és la primera vegada que la popular sèrie televisiva escull Espanya com a emplaçament per rodar, ja que en anteriors temporades va desplaçar l'equip a llocs com Osuna (Sevilla), Còrdova, Sevilla, Almeria, Peníscola (Castelló) i las Bardenas Reales (Navarra). En aquesta ocasió, tampoc passaran per terres catalanescom sí van fer en l'anterior entrega (Girona). 

Notícies relacionades

Tampoc està previst que l'Alcázar de Sevilla sigui escenari del rodatge, com sí que ho va ser en la sisena temporada, encara que les mateixes fonts han assenyalat que hi podria haver noves decisions en aquest sentit els pròxims dies.

Els nous capítols de la sèrie, inspirada en les novel·les de George R. R. Martin, s'estrenaran l'estiu del 2017, en una temporada que constarà només de set episodis, de manera que serà l'entrega més curta de la seva trajectòria, fins ara.només de set episodis,