NOVA APOSTA

'Tips' omple d'idees i consells les tardes de La 2

Ruth Jiménez i Txabi Franquesa presenten el magazín, que oferirà informació útil sobre tecnologies, 'coaching' i cuina, entre altres, de la mà de més de 20 col·laboradors

ialvarez35523116 television rtve presenta el programa  tips   el nuevo magac 160914192329

ialvarez35523116 television rtve presenta el programa tips el nuevo magac 160914192329 / JOSEP ECHABURU

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

na amanida en què es poden posar ingredients molt variats. Així va definir Laura Folguera el nou Tips, el magazín que dirigeix i que, de dilluns a divendres (19.50 hores), omplirà les tardes de la segona cadena de TVE d’idees, consells i de les últimes tendències en tecnologies, cuina, coaching i música, entre moltes altres matèries. L’espai estarà presentat per la periodista Ruth Jiménez i el monologuista i actor Txabi Franquesa. Com va explicar Folguera en la presentació del programa, dimecres passat, als estudis de TVE Catalunya a Sant Cugat (ja que és un programa de producció pròpia), Tips és un format fresc basat en quatre ingredients: «Humor, to fresc, informació útil i inspiració». 

INFORMACIÓ ÚTIL

Ruth Jiménez, que ha presentat programes a TV-3Cuatro, La Sexta8TV, i que a La 2 havia estat al capdavant del musical No disparen al pianista, va assegurar que davant la «gran infoxicació que vivim», a causa de l’excés d’informació i de recerques a la xarxa, l’espai, «que no és un magazín a l’ús, obrirà camins cap a una selecció del més útil».

Notícies relacionades

Per la seva part, Txabi Franquesa, que ha treballat com a reporter i col·laborador de Tele 5, La Sexta i Cuatro, i que aviat veurem en la nova temporada d'El club de la Comedia (La Sexta), va confessar que es tracta d’un programa que ell veuria. «La informació que es dóna, s’entén i ve molt mastegada, de manera que resulta més útil. S’oferiran temes molt densos des d’una perspectiva molt simple», va resumir l’actor.  

ELS ESPECIALISTES

L'espai comptarà amb més de 20 col·laboradors. Entre aquests, es troben el productor musical Guille Milkyway, l’humorista Raúl Cimas, el mentalista i il·lusionista Jorge Luengo, el viatger Marc de las Heras, el cuiner Sergio Fernández i la coach Marian Frías i els experts en fitness José Jessica Expósito, entre altres. 

Temes:

TVE