DISSABTE, A 'TELETODO'

Els 'jugones' de Pedrerol

El periodista català repassa la seva trajectòria a Atresmedia, centrada a contractar saba nova per augmentar l'audiència

jgblanco35337261 portada del  teletodo  del dia  3 de septiembre del 2016160901121219

jgblanco35337261 portada del teletodo del dia 3 de septiembre del 2016160901121219

1
Es llegeix en minuts

Josep Pedrerol ha estrenat nova temporada dels programes 'Jugones' (La Sexta) i 'El chiringuito de jugones' (Mega). Consolidat com a home fort dels esports a Atresmedia, el periodista català analitza a 'Teletodo' moments del seu turbulent passat i les perspectives d'un futur que li somriu. Centrat a contractar saba nova, revela que als espais s'incorporarà un fitxatge "que farà parlar".

Sobre el seu pas per Intereconomía TV, explica que prefereix "oblidar" aquella etapa i que encara no ha cobrat tots els diners que la cadena li deu. "El nom de 'Punto pelota' se'm va acudir a mi, encara que ara l'utilitzen altres", diu.

Amb l'arribada del setembre, les cadenes recuperen els seus pesos pesants. Aquest és el cas d''Els matins', 'Cuines', 'La Riera', 'Divendres' i 'Zona zàping', a TV-3; 'Los desayunos de TVE' i 'La mañana', a TVE; i 'Espejo público', 'El hormiguero' i noves entregues d''Amar es para siempre', a Antena 3 TV.

ETAPA REINA A LA VUELTA

Amb el descans de la Lliga, altres competicions esportives s'imposen, com la Vuelta, que encara l'última setmana amb la celebració de l'etapa reina, que arribarà fins al cim de l'Aubisque, una de les clàssiques cites del Tour de França.

Notícies relacionades

I a la tele de pagament, Discovery Channel converteix el setembre en 'Sharktember', amb l'emissió de més de 250 hores de documentals.

El suplement inclou, a més, les programacions de les principals cadenes, així com una selecció de sèries, pel·lícules i passatemps.