NOVA TEMPORADA

'El hormiguero' reobre amb Penélope Cruz

La popular actriu és la primera convidada del nou curs, que s'iniciarà el 6 de setembre vinent

Emilio Aragón s'incorpora com a col·laborador al popular xou que dirigeix Pablo Motos a A-3

hormiguero

hormiguero

1
Es llegeix en minuts

Dimarts 6 de setembre tornen Trancas y Barrancas a la tele amb Penélope Cruz d’estrella convidada. D’aquesta manera obrirà 'El Hormiguero 3.0' d’Antena 3 presentat per Pablo Motos la seva nova temporada.

    «Per a mi és molt emocionant haver tornat i haver vist durant 15 dies l’equip posar-se en marxa una altra vegada», va dir ahir en roda de premsa Pablo Motos, que amb aquesta nova entrega farà 11 temporades que és al capdavant del programa. Motos va reconèixer sentir el «vertigen» d’una temporada nova «intentant superar l’anterior, que va sortir molt bé».

   

 I per obrir foc comptaran amb la presència de Penélope Cruz. L’actriu parlarà del projecte 'Soy uno entre mil', un documental amb el qual pretén sensibilitzar de la importància de la investigació sobre la leucèmia infantil. Mireia Belmonte i els actors de 'Juego de armas' Jonah Hill Miles Teller, passaran també pel plató en la seva primera setmana d’emissió. Un altre dels plats forts per a aquesta temporada serà la presència de Víctor Manuel, Ana Belén, Miguel Ríos Joan Manuel Serrat en el xou.

    

Notícies relacionades

Als convidats d’aquest nou curs se sumen noves seccions i nous col·laboradors. Emilio Aragón s’unirà al programa amb la secció 'Covers', l’humorista Ernesto Sevilla protagonitzarà 'A mi manera', una secció en què, sabent només el títol de la pel·lícula que presenti, un convidat haurà de crear un tràiler "a la seva manera", i Patricia Montero presentarà 'La última superviviente'. El programa «fitxarà» també un robot, Miguel Ángel, el «primer col·laborador androide» de la televisió. 

Seguiran també les seccions de l'ampli nombre de col·laboradors habituals, com la màgia del veterà Luis Piedrahita, o l'espai en què l'actor i humorista Dani Rovira consciencia sobre el maltractament i abandonament animal en un xou que, malgrat les seves 11 temporades a la graella, ha sabut "seguir sorprenent l'espectador".