segona temporada del concurs

Risto exercirà de jutge a 'Got talent'

El presentador i publicista ha firmat un contracte de llarga durada amb Mediaset

1
Es llegeix en minuts

Sembla que Risto Mejide ja té el seu primer projecte televisiu a Mediaset després del seu retorn al grup audiovisual després de passar per Atresmedia amb el programa 'Al rincón de pensar'.

El famós publicista, presentador i col·laborador d'EL PERIÓDICO es convertirà en el nou jurat del concurs de talents 'Got talent' en la seva segona temporada.

Mediaset ha confirmat aquest dimecres que ha firmat "un contracte de llarga durada" amb Mejide, "en virtut del qual se sumarà ben aviat al planter de comunicadors del grup per emprendre nous projectes adequats al seu polifacètic perfil".

Amb aquest treball, Mejide reprendria la seva tasca com a jutge en un concurs televisiu, després de fer-se conegut a la petita pantalla per les seves sempre crítiques valoracions a 'Operación Triunfo'.

EL JURAT MÉS CRÍTIC D''OT'

Entre el 2011 i el 2013, el publicista també va exercir com a jurat en un concurs similar, '¡Tú sí que vales!', abans de posar-se al capdavant a Cuatro de 'Viajando con Chester', on va estar tres temporades, fins que va fitxar per Atresmedia.

Tal com ha avançat Vertele i han confirmat fonts de Mediaset a EL PERIÓDICO, la incorporació de Risto Mejide a 'Got talent' encara no és definitiva, però tot està a punt de concretar-se.

Notícies relacionades

Precisament, Tele 5 va decidir la setmana passada recórrer al programa 'Got talent' per cobrir les nits dels dilluns amb les actuacions infantils més impactants.

De tota manera, a causa de les baixes dades d'audiència del programa aquesta setmana, la cadena té previst aixecar-lo de la graella i emetre dilluns que ve, en 'prime time', 'Hable con elles', que s'oferiria en directe.