AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'TELETODO'

Alaska i Mario, una extravagant parella de capitans

Els polifacètics artistes dirigeixen els cantants que competeixen a 'Levántate All Stars'

El concurs de talents de Tele 5 arriba aquest dilluns a la gran final

ialvarez34676988 portada de alaska y mario en levntate all stars t-5160712192033

ialvarez34676988 portada de alaska y mario en levntate all stars t-5160712192033

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En el món audiovisual, Olvido Gara (més coneguda com a Alaska) i Mario Vaquerizo (Mario per als amics) són polivalents. Perquè es mouen com peix a l'aigua allà on els posin (amb l'excepció de les tertúlies polítiques, que esquiven). Ara exerceixen d'extravagants i aplicats capitans a ‘Levántate All Stars’, el concurs de talents de Tele 5 que posa a prova coneguts cantants (i companyia) a l'hora de versionar els temes que més han sonat en el panorama espanyol, que dilluns celebra la seva gran final.

No obstant, ni un ni l'altra es veuen al bàndol contrari: “No seríem concursants perquè tots dos tenim maneres molt diferents de treballar”, assegura Mario en una entrevista que publica 'Teletodo'. “És tranquil i divertit. Per nosaltres no és la mateixa tensió que per als concursants […] És molt relaxat”, admet Alaska.

DESPRÉS DEL CASAMENT

A l'apartat dels documentals, el suplement informa que ‘Sense ficció’(TV-3) estrena el treball ‘112 bodas’, que segueix la vida de 112 parelles després de casar-se; Discovery Max, la sèrie ‘Mi familia vive en Alaska’, sobre un clan de ‘robinsons’, i DKISS, ‘No sabía que estaba embarazada’, que recull parts sorpresa.

En la secció de la tele de pagament, 'Teletodo' destaca la sèrie documental de Discovery Max ‘España: ensayo de una guerra’, que mostra com la guerra civil va servir de laboratori per preparar la segona mundial, i l'estrena a C+ Series de la segona temporada de ‘Ballers’, la primera sèrie que protagonitza Dwayne ‘la Roca’ Johnson.

MOTOS I BÀSQUET

Notícies relacionades

L'esport televisat té com a especials punts d'interès, a la revista del dissabte: el Gran Premi d'Alemanya de MotoGP; els dos amistosos de la ÑBA contra Lituània, i el torneig de tennis de la Copa Davis entre Romania i Espanya.

Així mateix, el suplement ofereix la programació de les principals cadenes i informació de les sèries i pel·lícules més destacades, així com els millors passatemps.

Temes:

Alaska