audiències de dimarts

'Supervivientes' lidera amb les llàgrimes de Lara Álvarez

La semifinal del concurs, amb 2,8 milions, supera 'Águila Roja', amb 1,9

supervivientes

supervivientes

1
Es llegeix en minuts

La semifinal de 'Supervivientes' va liderar amb solvència el rànquing de les audiències televisives el dia en què el concurs de Tele 5 s'acomiadava d'Hondures, cosa que va fer saltar les llàgrimes a la copresentadora del 'reality', Lara Álvarez Lara Álvarez.

“La Palapa s'apaga. Tanquem aquest lloc que és la nostra llar”, comentava Álvarez, abans d'apagar el foc al campament mentre li saltaven les llàgrimes quan es dirigia a l'equip del programa: “Us estimo i estic superorgullosa de poder treballar amb vosaltres perquè heu sigut l'ànima d'aquest concurs, sou els autèntics supervivents”, va comentar.

Amb aquesta emissió, 'Supervivientes' va aconseguir col·locar-se com el més vist del dia en el conjunt d'Espanya, amb 2.898.000 teleespectadors i un 26,1% de quota de pantalla, i el més seguit en el 'prime time' català, amb 383.000 i 23,1%.

'ÁGUILA ROJA' S'ENFONSA A CATALUNYA

Notícies relacionades

El concurs de supervivència de Tele 5 va aconseguir superar amb un bon avantatge la seva màxima competidora, la sèrie de TVE-1 'Águila Roja' 'Águila Roja', que es va quedar amb 1.912.000 teleespectadors (12,4%).

A Catalunya, 'Águila Roja' no es va poder colar entre els 20 programes més vistos del dia, cosa que sí que van fer la pel·lícula d'Antena 3 'Los mercenarios' (299.000 i 14,7%) i el reportatge del 'Sense ficció' de TV-3 'Freightened. El preu real del transport marítim' (272.000 i 10,2%).