SÈRIE DE CULTE

'Joc de trons' tindrà la seva convenció

Nashville acollirà una gran reunió de fans de la coneguda macropoducció de la HBO el 2017

 

  / HELEN SLOAN

1
Es llegeix en minuts

Igual que altres sèries mítiques com 'Star Trek', 'Battlestar Galactica' o 'Doctor Who', 'Doctor Who''Joc de trons' tindrà la seva gran reunió de fans. Els seguidors de les èpiques novel·les i la popular sèrie televisiva disfrutaran d'una cita per celebrar la seva passió gràcies a una convenció que se celebrarà a la ciutat nord-americana de Nashville, del 30 de juny al 2 d'agost del 2017.

Segons un comunicat publicat dilluns passat al lloc web 'Watchers on the wal'", una comunitat 'on line' de fans de 'Joc de trons', aquesta convenció estarà organitzada per un grup de seguidors i suposarà "una celebració de tot el que George R. R. Martin ha donat al món i el que HBO i la gent hem creat a partir d'això".

Encara que hi ha hagut altres esdeveniments semblants a tot el món sobre les històries i personatges de 'Joc de trons", el de Nashville seria, segons els mitjans nord-americans, el primer intent formal i a gran escala d'una convenció al voltant de l'univers de l'escriptor George R. R. Martin que se celebra als EUA.

Notícies relacionades

D'acord amb un article del mitjà especialitzat 'The Wrap', la convenció comptarà amb taules rodones, sessions de preguntes i respostes, oportunitats per a fotografies i una llarga selecció d'objectes relacionats amb la sèrie. De moment, l'organització no ha anunciat la presència de cap dels actors de la seva adaptació televisiva.

'Joc de trons', que reuneix elements de fantasia i èpica amb un repartiment en què figuren Peter Dinklage, Kit Harington i  Kit HaringtonEmilia Clarkés una de les sèries més populars del moment a tot el món i diumenge que ve emetrà l'últim capítol de la seva sisena temporada.

Temes:

Joc de trons