DUEL MADRILENY A MILÀ

Una Champions per a dues televisions

TV-3, a Catalunya, i A-3, a Espanya, emeten simultàniament la final d'avui entre el Reial Madrid i l'Atlètic

mdeluna34057749 football soccer   san siro stadium  milan  italy  160527142248

mdeluna34057749 football soccer san siro stadium milan italy 160527142248 / Pawel Kopczynski

1
Es llegeix en minuts
ELPERIÓDICO / BARCELONA

El acord al que van arribar TV-3 i Antena 3 per compartir els drets de la Champions fa que la final d’avui entre el Reial Madrid i l’Atlètic s’emeti simultàniament per les dues cadenes, com ha passat durant tota la temporada. D’aquesta manera, la tele pública (per a Catalunya) i la privada (per a Espanya) s’aboquen aquesta nit en un enfrontament que, encara que té òbviament més expectació a la capital espanyola, també donarà una bona audiència a la tele catalana.     

Així, A-3 cobreix l’esdeveniment amb el desplegament de set equips informatius a Milà, on es juga la gran final. A les set de la tarda començarà a A-3 un especial amb els prolegòmens del partit, que tindrà com a mestres de cerimònies Matías Prats i Manu SánchezAntoni Esteva serà l’encarregat de narrar el xoc a partir de les 20.45 hores, acompanyat per l’exjugador madridista José María Gutiérrez Guti, i l’exporter de l’Atlètic José Molina, Marcos López i els apunts arbitrals de Rafa Guerrero. Després del partit, fins a la 1.30 hores, la Champions continuarà en directe amb Matías Prats, Manu Sánchez i Josep Pedrerol, que presentaran el postpartit de Champions Total.

LA VISIÓ CATALANA

Notícies relacionades

Per la seva banda, Televisió de Catalunya inicia la programació especial de manera simultània per TV-3 i Esport 3, amb una edició especial de Zona Champions (19.30 hores). El programa estarà dirigit per Bernat Soler, i comptarà amb Sergi Barjuan i Ricard Torquemada, des de Milà, i la col·laboració de Jordi Sunyer, Gerard Autet i Francesc Garriga, des dels estudis de Sant Joan Despí. A partir de les 20.45 hores es podrà seguir en directe el partit, tant per TV-3 com per Catalu-nya Ràdio. A la televisió els comentaris seran de Bernat Soler, Sergi Barjuan i Ricard Torquemada, acompanyats de Sebas Guim des de la gespa. A la ràdio l’equip que seguirà la final està format per David Clupés, director del programa esportiu del cap de setmanaTot gira, amb la narració de Xavi Campos i els comentaris de Francesc Garriga, Ramón Salmurri Xevi Soler. 

Després de la final, que es podria allargar en cas de jugar-se una pròrroga o arribar als penals, el canal Esport 3 en prendrà el relleu, amb una segona edició del Zona Champions.