FICCIÓ AMB INTRIGA

Belén Rueda: "'La embajada' s'assembla a 'Joc de trons'"

L'actriu anuncia un gir inesperat en l'episodi de la sèrie que aquest dilluns emet Antena 3

90692 cap01 laembajada 280116 032

90692 cap01 laembajada 280116 032 / Manuel Fernandez-Valdes

1
Es llegeix en minuts

En plena gravació dels últims capítols de la sèrie d’Antena 3 TV La embajada, una de les seves actrius protagonistes, Belén Rueda, avança que, tot i que no en coneix «el final», la ficció fa un «gir molt important» en el capítol quatre (que és el que s’emet avui, a les 22.40 hores), un canvi de rumb inesperat que fa que molts dels seus seguidors la comparin amb Joc de trons.

En un descans del rodatge de les últimes escenes dels 11 capítols que componen aquesta sèrie (encara es desconeix si tindrà una segona temporada), l’actriu madrilenya ha explicat a l’agència Efe que és la «manera de gravar-la» la que fa que ni els mateixos actors sàpiguen el final d’aquesta ficció, dirigida per Carlos Sedes i Eduardo Chapero Jackson i produïda per Bambú. 

Notícies relacionades

La intèrpret ha dit que els espectadors s’enfrontaran en aquesta entrega a una «mort» que provocarà «un gir molt important». «És veritat que ens diuen que semblem Joc de trons per totes les coses que passen, perquè apareixen i desapareixen personatges als quals el públic havia agafar afecte», ha afirmat.

A més de Rueda, interpreten La embajada Úrsula Corberó, Maxi Iglesias, Amaia Salamanca i Chino Darín, entre altres actors.

Temes:

Joc de trons