PROJECTE INTERGENERACIONAL

Miley Cyrus i Woody Allen, units per la tele

La controvertida artista protagonitzarà la primera sèrie del veterà director per a l'empresa Amazon

mdeluna31217489 mas periodico miley cyrus160126103309

mdeluna31217489 mas periodico miley cyrus160126103309

1
Es llegeix en minuts

Dues estrelles del món de l'espectacle totalment allunyades s'uniran en un projecte televisiu que promet ser, com a mínim, molt comentat: la controvertida actriu i cantant Miley Cyrus protagonitzarà una sèrie que Woody Allen dirigirà per a la divisió audiovisual del gegant del comerç digital Amazonsegons ha informat la web especialitzada en 'show business' 'Deadline.com'.

La que va ser una de les grans estrelles de la factoria Disney com a protagonista de la comèdia juvenil 'Hannah Montana' torna així al mitjà que li va donar la popularitat. Però arriba bastant canviada, perquè l'actual Cyrus és una experta en l'art de la provocació. I ara s'haurà de posar a les ordres d'un director, ja octogenari però que també sap provocar, encara que amb un estil més mesurat. I com a tercera en discòrdia, apareix al repartiment Elaine May, una veterana que ja va treballar en una altra pel·lícula d'Allen, 'Lladres d'estar per casa'.

Notícies relacionades

La nova sèrie, que constarà de sis episodis, i que Amazon ja tenia firmada amb el director de 'Manhattan' i 'Annie Hall' des de l'any passat, s'ambientarà en els anys 60. Això sí, encara no se n'ha filtrat ni el títol ni la trama, tot i que Deadline avança que el guió ha sigut escrit pel mateix Allen, que el rodatge començarà al març i que està prevista que s'estreni --en línia-- a finals d'aquest any, als EUA, el Regne Unit i Alemanya.

Amb aquesta ambiciosa i mediàtica producció, Amazon busca ser un rival directe de Netflix, líder mundial en la distribució de ficció audiovisual a través de la xarxa, i productora d'obres tan exitoses com 'House of cards''House of cards i 'Orange is the new black','Orange is the new black entre altres. De fet, Amazon ja ha entrat amb bon peu en aquest nou i pròsper negoci, amb la producció i l'estrena de sèries que han sigut molt ben rebudes per la crítica i l'audiència, com són 'Transparent', o 'Mozart in the jungle'.