GRATIS ELS DISSABTES AMB 'EL PERIÓDICO'

Carlos Sobera s'endinsa en el 'Cosmos', a 'Teletodo'

L'actor i presentador parla de la seva nova tasca com a introductor de la nova versió de la sèrie documental a Mega

La revista ofereix també una entrevista amb Ivana Miño, l'actriu que presenta 'Catalunya experience' a TV-3

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Carlos Sobera no necessita presentació, perquè l'actor, que ha estat al capdavant de concursos de la tele tan exitosos com '¿Quiere usted ser millonario? 50x15' i 'Atrapa un millón', és una de les cares més famoses i estimades pels teleespectadors. Ara ha acceptat una nova tasca: la de fer d'introductor dels capítols de la nova versió de ‘Cosmos’ que emet actualment Mega. “Jo em crec la teoria del Big Bang i de l'explosió inicial: aquest tema em té molt atrapat”, diu.

Una altra actriu que estrena faceta, la de presentadora d'un programa de tele, és Ivana Miño. La grangera australiana de la sèrie ‘Ventdelplà’ i la màgica russa de ‘Grand Nord’ parla del seu treball com a guia de viatgers estrangers a ‘Catalunya experience’ (TV-3). “Quan em van trucar no entenia res. Però és un format que m'atrau molt”, assegura.

Évole i Frank Cuesta

El suplement informa també de la nova entrega del programa de Jordi Évole, ‘Salvados’ (La Sexta), que se centra en l'elitista Colegio de Nuestra Señora del Pilar, així com de la nova temporada de l'espai de Frank Cuesta, ‘Wild Frank’, a Discovery Max.

Notícies relacionades

En l'apartat de documentals, ‘Teletodo’ destaca ‘Alertadors contra la corrupció’, que emet ‘Sense ficció’ (TV-3); en el de nens, l'especial sobre refugiats del programa ‘Info k’ (Super3), i en el de les televisions de pagament, la sèrie ‘Patagonia salvaje’, de Canal+.

L'esport rebenta les pantalles televisives aquesta setmana, perquè l'oferta és enorme: hi ha partits de Lliga de futbol, de la Lliga ACB de bàsquet, del GP de Malàisia de motos i el Gran Premi dels EUA de fórmula 1.

Temes:

Carlos Sobera