PROGRAMACIÓ

El canal 13TV estrena la minisèrie 'Birdsong'

1
Es llegeix en minuts
M. DE L. / BARCELONA

El 1993, l'escriptor britànic Sebastian Faulks va publicar Birdsong, una història d'amor impossible ambientada en la sagnant primera guerra mundial, que va ser un gran èxit editorial. Dues dècades després, la BBC va reprendre aquest drama per portar-lo a la petita pantalla en format de minisèrie de dos episodis, producció que aquesta nit estrena el canal de TDT en obert 13TV (21.45 h).

Notícies relacionades

Protagonitzada per Eddie Red-mayne (guanyador de l'Oscar i un Globus d'Or pel seu paper a La teoría del todo), Birdsong narra la història d'amor de Stephen Wraysford i la francesa Isabelle, truncada per l'esclat de la Gran Guerra. A través de flashbacks, la trama descobreix com es va desenvolupar la relació i la dura experiència de la guerra de trinxeres.

Com ja és habitual en les produccions de la BBC, aquesta minisèrie destaca per la cuidada fotografia, l'elegant banda sonora i, és clar, la irreprotxable interpretació d'Eddie Redmayne, Clémence Poésy (Harry Potter i el calze de focHarry Potter i les relíquies de la mort) i de Richard Madden (Juego de tronos).