dissabte, al 'teletodo'

Alaska i Santiago Segura, l''estranya parella' de TVE-1

El duo presenta els dilluns el nou 'late night' de la cadena

1
Es llegeix en minuts

Alaska i Santiago Segura són l''estranya parella' de TVE-1. La musa de la 'movida madrileña' i el creador de 'Torrente' presenten els dilluns el 'late night' 'Alaska y Segura', una nova aposta sorgida del format experimentat a La 2 amb 'Torres y Reyes' i 'Alaska y Coronas'.

El duo protagonitza aquest dissabte la portada del 'Teletodo', el suplement de televisió d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, que ofereix dues entrevistes amb els polifacètics artistes, on comenten la seva trajectòria professional i parlen de la nova parella televisiva.

"És una dona molt carismàtica, un exemple a seguir", afirma l'actor i director, mentre que ella assegura: "Jo ja estava contenta a La 2. En canvi, Santiago prefereix TVE-1, perquè a ell li agraden els èxits de taquilla".

L'ESTRENA DE 'VIS A VIS'

Entre les novetats televisives de la setmana, la revista destaca l'estrena dilluns, a Antena 3, de 'Vis a vis'. Es tracta d'un drama carcerari inspirat en l'exitosa 'Orange is the new black' protagonitzat per Maggie Civantos.

En l'apartat de documentals, Discovery Max dedica el 22 d'abril una programació especial al Dia de la Terra mentre que, per als nens, el Super3 s'aboca en la celebració de Sant Jordi.

Notícies relacionades

A la tele de pagament, hi sobresurt l'estrena de la tercera temporada de 'Vikingos' a History Channel. Mentrestant, en esports, TVE-1 i TV-3 ofereixen dimarts el partit de tornada de quarts de final de Champions entre el Barça i el París-Saint Germain.

El suplement inclou, a més, passatemps, les programacions de les principals cadenes de la TDT, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.

Temes:

Alaska