AQUEST DISSABTE, AL 'TELETODO'

Ana Duato i Imanol Arias, el 'matrimoni' més durador de 'Cuéntame'

El suplement entrevista els actors que donen vida des de fa 14 anys als Álcántara en la sèrie de TVE-1

1
Es llegeix en minuts

Fa 14 anys que estan ficats dins la pell de Mercedes i Antonio Alcántara en la sèrie 'Cuéntame', i amb ells han crescut i evolucionat. Ana Duato i Imanol Arias, els actors que donen vida a aquest matrimoni tan estimat ja pels teleespectadors, expliquen en dues entrevistes, que ofereix aquest dissabte el suplement ‘Teletodo’, en quin moment de la seva existència es troben els seus personatges i com van viure ells el 1983, any en què es desenvolupa aquesta temporada de la sèrie, la 16a.

La revista de televisió informa, així mateix, de la nova edició del concurs musical 'La voz' (Tele 5), que incorpora dos nous 'coaches': Alejandro Sanz i Laura Pausini, en substitució de David Bisbal i Rosario Flores. Repeteixen Malú i Antonio Orozco. Així mateix, 'El hormiguero' (Antena 3) rep per cinquena vegada l'actor Will Smith. Bé, més ben dit visita, perquè l'equip es desplaçarà a Londres, on instal·larà el plató (com ja ha fet en cinc ocasions més a París i la capital britànica).

Baixets i princeses

Notícies relacionades

L'apartat de documentals destaca el reportatge 'Glance up', que narra la història d'un noi d'un metre d'alçada que ha competit en els Jocs de persones de talla baixa i es va endur tres ors en natació, una plata en bàdminton i un or en tennis de taula. Entre la tele infantil, el suplement destaca una programació de Disney Channel que farà les delícies de moltes nenes aquesta setmana, perquè emet tres pel·lícules protagonitzades per tres princeses: Bella, la Sireneta i la Ventafocs.

La tele de pagament, per la seva banda, es posa el davantal per oferir dos programes de temàtica culinària: 'Monta  tu restaurante', a Cosmopolitan, i 'Cocina2', a Fox Life. L'esport televisat, per finalitzar, té com a protagonistes el Reial Madrid i el Barça, que s'enfronten en un partit de Lliga que retransmet Canal+. Així mateix, el suplement ofereix la programació de les principals cadenes i les sèries i pel·lícules més destacades.