projecte

Eduard Fernández es convertirà en Ovidi Montllor

L'actor protagonitzarà un documental per a la televisió sobre el cantant valencià

L’actor Eduard Fernández. 

L’actor Eduard Fernández.  / EFE / MARTA RODRÍGUEZ MARTÍNEZ

1
Es llegeix en minuts

Els actors Eduard Fernández Rosana Pastor seran els protagonistes d'un documental sobre la figura del desaparegut cantant valencià Ovidi Montllor, produït per Diagonal Televisió i Aire de Cinema, i dirigit per Vicent Tamarit.

Amb la col·laboració de TV-3 i el Taller d'Audiovisuals de la Universitat de València, es tractarà d'un fals documental sobre "la frustrada producció d'un 'biopic' sobre el cantautor i actor, que barrejarà les entrevistes als principals membres del suposat equip de rodatge amb la recreació ficcionada del periple pel qual passa el film en la seva etapa de recerca de finançament".

Notícies relacionades

El projecte, en part, ha pogut veure la llum gràcies a una campanya de micromecenatge, cosa que "manifesta l'interès que encara avui desperta la figura d'Ovidi Montllor", segons destaca Diagonal TV.

La pel·lícula, destinada a televisió, acostarà al gran públic les diferents facetes del personatge, mort ara fa 20 anys, des de la del cantant compromès i valent durant la dictadura franquista fins a la del "seductor incorregible".