ESTRELLA FIDEL

Will Smith es retroba a Londres amb tot 'El hormiguero'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El hormiguero tornarà a tenir com a estrella convidada -i amb aquesta ja en van cinc- un vell amic de l'espai d'Antena 3: l'actor nord-americà Will Smith. I per gravar aquest especial que dedica a l'inoblidable protagonista d'El príncipe de Bel-Air, l'equip de Pablo Motos es desplaçarà a finals de setmana a Londres.

En el xou de Trancas y Barrancas, l'intèrpret, productor i músic presentarà, al costat de la seva companya de repartiment Margot Robbie (El lobo de Wall Street), la seva última pel·lícula, Focus, una producció de la Warner que es projectarà als cines espanyols a partir del 27 de març. L'emissió d'aquesta nova expedició d'El hormiguero viatger -la sisena-, que va inaugurar el mateix Smith el 2013, es farà coincidir amb l'estrena del film al nostre país.

Notícies relacionades

Per aquest motiu, El hormiguero de dimecres i dijous no es farà en directe, com és habitual, sinó que s'emetran dos programes gravats que protagonitzaran la model brasilera Ana Beatriz Barrios -una habitual de la prestigiosa passarel·la de Victoria's Secret-  i el showman i escriptor Boriz Izaguirre, respectivament.

Però abans passaran pel programa altres convidats que tenen moltes coses per explicar. Per començar, aquest vespre (a les 21.45 hores) visiten l'espai de Pablo Motos els periodistes Jalis de la Serna i Alejandra Andrade, els dos atrevits reporters del programa En tierra hostil, que explicaran les seves arriscades vivències pels països més conflictius del món. I demà serà l'intèrpret Dani Rovira qui hi anirà per explicar les anècdotes sobre el seu pas pels premis Goya, una gala en què Rovira va ser  presentador i també protagonista, ja que es va alçar amb el premi com a millor actor revelació per la pel·lícula Ocho apellidos vascos.