PROJECTE EN MARXA

TVE-1 uneix Santiago Segura i Alaska

La peculiar parella protagonitzarà el nou magazín nocturn de la primera cadena estatal

Alaska, en la presentació d’’Alaska y Coronas’.

Alaska, en la presentació d’’Alaska y Coronas’. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

Després dels bons resultats que van aconseguir els programes 'Torres y Reyes' i 'Alaska y Coronas', TVE fa un pas més enllà en les barreges explosives amb Alaska i Santiago Segura, que serà la nova 'estranya parella' que agafarà el relleu en l'innovador format. Aquesta nova entrega, i nou copresentador per al peculiar 'talk show' en directe, tornarà pròximament per la porta gran: després de dues temporades a La 2, el 'late night' es passarà a emetre a la primera cadena estatal, segons ha informat TVE.

Notícies relacionades

Santiago Tabernero segueix al capdavant d'aquest espai realitzat als Estudios Buñuel, amb equip de la televisió pública en col·laboració amb La Competencia Producciones ('Gym Tony', 'Con el culo al aire', 'Cabo Vadillo'). El programa mantindrà l'"esperit transgressor" de les anteriors entregues i incorporarà novetats per reforçar-lo, "fer-lo més atractiu i actualitzar-lo segons les últimes tendències", segons avança la tele estatal.

'Alaska y Segura' repetirà la fórmula de 'talk show' en directe, amb entrevistes, convidats i seccions fixes que abordaran el tema general que centri cada un dels programes. Amb aquest espai, Santiago Segura torna a TVE-1 com a presentador, després de diverses col·laboracions, la més recent com a narrador de 'Viaje al centro de la tele'.

Temes:

Alaska