documental

'Sense ficció' viu sis mesos amb un cor

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

The Gospel Viu Choir protagonitza aquesta nit (22.00 hores) l'espai de reportatges Sense ficció, de TV-3, que estrena el documental El cor, realitzat per Marc Juan, també director de fotografia juntament amb Albert Serradó. Es tracta d'una coproducció de Setmàgic Audiovisual, TVC i Dis Productions, en col·laboració amb diverses entitats, com l'ICEC, Benestar Social, La Caixa, Turisme Costa Brava, la Diputació de Girona i l'Ajuntament d'aquesta ciutat.

Notícies relacionades

Els cors no solament estan de moda gràcies a programes com Oh happy day, sinó que són una realitat present des de fa anys a Catalunya, on The Gospel Viu Choir és una agrupació de gospel de referència i molt més que una formació musical: el seu tarannà com a grup els fa especials. En aquest sentit, el documental El cor és un testimoni privilegiat i pròxim de sis mesos de convivència amb el grup.

A través de la màgia que desprenen els seus concerts, dels assajos i de les vides d'alguns cantants per als quals la música té un sentit molt especial, el reportatge mostra el poder terapèutic de la música i la forma com pot arribar a canviar la vida de la gent. Així, El cor presenta un mosaic unit per una música enèrgica i vitalista. Tota una descàrrega d'adrenalina i energia en estat pur, i un cant a la vida ple de la màgia que desprèn el grup.