NOVA EDICIÓ DEU ANYS DESPRÉS

Belén Esteban encapçala el nou 'Gran hermano VIP'

Jordi González presentarà les gales i els debats del 'reality' amb famosos

Jordi González, presentador de ’Gran germà VIP’, i Belén Esteban, una de les seves famoses concursants.

Jordi González, presentador de ’Gran germà VIP’, i Belén Esteban, una de les seves famoses concursants. / MEDIASET

2
Es llegeix en minuts
INÉS ÁLVAREZ / BARCELONA

Deu anys després de l'última edició de Gran hermano VIP, Tele 5 reprèn el reality que tanca 12 famosos i famosets durant uns mesos a la famosa casa de Guadalix de la Sierra perquè el teleespectador presenciï les seves aliances, els seus idil·lis i les seves acarnissades baralles. I la tercera edició, que la cadena estrena avui, promet molt de tot això, perquè, per començar, una de les seves concursants és una dona capaç d'aixecar passions en cada plató que trepitja: la tertuliana estrella de Sálvame Belén Esteban.

Segons Jordi González, presentador de les gales (que s'emetran els dijous) i els debats: «Els creatius i guionistes estan treballant en idees verdaderament sorprenents i arriscades perquè aquesta edició sigui la més trepidant i divertida de totes». Per aconseguir-ho, a la Princesa del Poble se l'ha envoltat de personatges que destaquen per la seva peculiar personalitat, a vegades fins i tot més que pel seu talent.

Perquè els seus companys d'hamaca, nevera i jacuzzi són -fins avui- el duo rumber Los Chunguitos, de moda després del seu pas per Tu cara me suena; Olvido Hormigos, l'exregidora socialista convertida en tertuliana de Sálvame; el col·laborador i presentador Víctor Sandoval, que viu una acarnissada disputa amb el seu exmarit; el vident televisiu Sandro Rey, que va participar en el concurs Mira quién salta, i l'exconcursant de Gandía Shore Ylenia Padilla, una noia cèlebre pel seu desvergonyiment.

En el programa d'avui es donarà a conèixer la identitat de la resta dels concursants que aspiren als 100.000 euros de premi per al guanyador. Podrien ser Coman, el basco-guineà del reality Adán y Eva; Pablo Sebastián, pianista de Cine de barrio; Noel, tronista de Mujeres hombres y viceversa; l'italià del GH12 Alessandro, i Sema i Aguasantas, de professió els seus parentius.

Notícies relacionades

A més de Jordi González, el programa comptarà amb la presentadora Raquel Sánchez Silva, que serà l'encarregada de l'espai diari Última hora, en què es recull tot el que passa a la casa cada dia. «En Jordi és un professional a qui admiro i a qui sempre he seguit», diu de González, amb qui treballarà per primer cop ja que, malgrat el seu llarg currículum en diversos reality i concursos de Mediaset, com Pekín Exprés, Supervivientes: perdidos en Honduras i Expedición imposible, no havien coincidit.

Per la seva part, el presentador de La noria i El gran debate no dissimula la seva alegria amb l'encàrrec: «M'encanta Gran hermano, he disfrutat molt amb l'última edició i ha sigut molt satisfactori conduir el debat», assegura. «La proposta de presentar ara l'edició vip és la millor manera de començar l'any». Belén Esteban es mostra igual d'entusiasmada: «La gent tenia ganes de veure'm en un reality i aquí estic. Sóc de les que van fins al final. Guanyaré». Que tremolin a la casa.