HOMENATGE PÒSTUM

Cap d'Any trist a 'Pasapalabra'

Un concursant mort apareixerà en el xou, gravat fa unes quantes setmanes

El finat Tomás San Bartolomé, en l’especial de la nit de Cap d’Any.

El finat Tomás San Bartolomé, en l’especial de la nit de Cap d’Any. / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

A penes nou mesos després del penós cas de la petita Iraila La Torre, la concursant de La voz kids morta quan el programa encara estava en plena emissió, el drama es torna a repetir, també a Tele 5. En aquesta ocasió, amb un participant de Pasapalabra, que va morir poc després d'aparèixer en l'especial de la nit de Cap d'Any del popular concurs de la cadena de Mediaset (que s'acostuma a gravar amb molta antelació).

Tomás San Bartolomé, com es deia el finat concursant, va gravar l'especial fa unes quantes setmanes, però va morir a causa d'un infart només uns dies abans de la data d'emissió d'aquesta edició del veterà Pasapalabra.

Notícies relacionades

PERMÍS FAMILIAR / Tal com va avançar el rotatiu El Mundo, i ha confirmat un portaveu de Tele 5 a EL PERIÓDICO, Mediaset i la productora del programa van contactar amb la família de San Bartolomé per donar-li el condol i preguntar-li si volia que no s'emetés l'especial. Segons Mediaset, els seus familiars han preferit que s'ofereixi el programa tal com es va gravar per rendir homenatge al concursant.

En aquesta edició especial de Pasapalabra, que presenta Christian Gálvez disfressat de Jack Sparrow, intervenen com a artistes convidats Adriana Abenia, Xavier Deltell, Angy i Félix Álvarez.