dividend digital

TV-3 lloga un canal al grup Godó per la seva HD

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), va autoritzar ahir el lloguer d'una de les llicències  d'Emissions Digitals de Catalunya (EDC SAU), propietat del Grupo Godó, a favor de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, per poder mantenir actiu el canal de TV-3 en alta definició (HD).

Notícies relacionades

Actualment, aquest senyal s'emet mitjançant el segon canal múltiple de la CCMA que, per decisió del Ministeri d'Indústria, ha de destinar-se al dividend digital. L'acord del CAC, que s'ha adoptat per unanimitat, prové de la petició conjunta, feta el 10 de desembre passat, de l'entitat EDC i de la CCMA perquè el CAC concedís l'autorització prèvia per a l'arrendament de la llicència per a la prestació del servei de comunicació audiovisual mitjançant el programa EDC2.

La CCMA va aportar un informe justificatiu sobre l'interès públic de mantenir les emissions del canal de TV-3 en alta definició. La llicència d'EDC permet explotar quatre canals d'una cadena múltiple nacional de TDT. Fins fa unes setmanes, EDC2 emetia sota la marca comercial de Bom i oferia sèries, telenovel·les i espais d'entreteniment, com A tu bola, Pedal a fondo i Toni Rovira y tú. Aquesta programació passarà a ser generalista.