AUDIÈNCIES

'30 minuts' lidera diumenge a Catalunya

El reportatge 'Benvinguts al 9-N' va superar l'estrena de 'Los juegos del hambre', pel·lícula que va arrasar al conjunt d'Espanya

1
Es llegeix en minuts

La gran expectació que genera a Catalunya tot el que envolta el succedani de referèndum del 9-N, en contra del que afirmen els partits que van estar contra la votació, va quedar clarament reflectit ahir a '30 minuts', programa informatiu de TV-3 que, amb un treball titulat 'Benvinguts al 9-N', va ser el més vist del dia a Catalunya, davant de la superproducció 'Los juegos del hambre', pel·lícula que sí que va arrasar en el conjunt d'Espanya.

Segons dades de Kantar Media, la producció de TV-3, que va invitar tres ciutadans d'altres comunitats d'Espanya perquè visquessin en directe la jornada del 9-N, va reunir una mitjana de 635.000 espectadors, amb una quota del 18,2%, i que és la seva tercera millor audiència aquesta temporada. Això sí, quan va acabar aquest espai informatiu, el gruix de l'audiència va saltar a Antena 3 per seguir la pel·lícula 'Los juegos del hambre', que va reunir 631.000 persones (22,5%).

En el global d'Espanya, aquest film té l'honor d'haver aconseguit superar un dels actuals fenòmens de la televisió, 'Salvados', que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb la segona plaça del dia. Així, 'Los juegos del hambre' es va imposar amb una mitjana de 4.513.000 espectadors (24,3%), mentre que el programa de Jordi Évole a La Sexta, titulat aquesta setmana 'Candidato ciudadano', es va quedar en una més que important xifra de 3.034.000 seguidors (14,1%).

Notícies relacionades

A destacar el bon resultat que va obtenir a Catalunya 'El convidat'. L'espai que presenta Albert Om a TV-3 i que tenia com a convidat Josep-Lluís Carod-Rovira, va reunir una mitjana de 582.000 teleespectadors (18,1%), i va superar el 'Salvados' de Jordi Évole (546.000 persones i un 15,7%).

 

Temes:

30 Minuts