guardons tècnics

'True detective' i 'Juego de tronos' lideren els Emmy creatius

Les dues sèries de la cadena HBO es van emportar quatre premis cada una

1
Es llegeix en minuts

Dissabte passat a Los Angeles va tenir lloc la cerimònia dels Emmy creatius, on es premien els efectes especials o el so de les sèries, entre altres categories. En aquesta gala, l'antesala dels Emmy, 'Juego de tronos' 'True detective' van ser les sèries més llorejades, amb quatre premis cada una.

HBO va ser la cadena de televisió que més guardons va acumular, ja que tant 'Juego de tronos' com 'True detective' pertanyen a aquesta televisió.

'True detective', la ficció creada per Nic Pizzolatto i protagonitzada per Matthew McConaughey Woody Harrelson, va aconseguir quatre premis, incloent-hi millor càsting disseny dels títols principals.

La segona temporada d'aquesta ficció ja està en desenvolupament i són molts els rumors que giren al voltant del nou elenc.

'Juego de tronos' va acumular quatre premis, entre els quals destaquen millor vestuari i millors efectes especials.

La ficció basada en l'obra de George R.R. Martin estrenarà el 2015 la cinquena temporada, el rodatge de la qual està tenint lloc en emplaçaments com Sevilla.

'Saturday night live', la gran guanyadora

Notícies relacionades

Però les dues ficcions van ser superades per 'Saturday night live', que es va alçar com a gran guanyador amb cinc premis, entre els quals destaquen millor perruqueria, millor maquillatge i millor convidat de comèdia, atorgat al presentador Jimmy Fallon.

La gran oblidada de la nit va ser 'Breaking bad', que malgrat tenir sis nominacions, tan sols es va emportar un guardó relacionat amb el capítol titulat 'Felina', l'últim episodi de la sèrie.