FITXATGE D'ANADA I TORNADA

José Mota torna a TVE per Nadal

Mediaset 'allibera' temporalment el popular còmic perquè pugui protagonitzar el pròxim especial de Cap d'Any a la televisió estatal

Imatge promocional de José Mota. 

Imatge promocional de José Mota.  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

José Mota torna a TVE. Dos anys després del seu sonat fitxatge per Tele 5, el popular còmic s'encarregarà del pròxim especial de Cap d'Any de la cadena estatal, segons ha confirmat l'artista mateix durant la seva intervenció al programa de La 2 'Millenium'.

Durant la seva intervenció en aquest programa, el director i presentador de l'espai, el periodista català Ramon Colom, li va comentar: "Abans ja m'has dit que faràs un programa de Cap d'Any una altra vegada en aquesta casa, i això m'agrada per la casa, per tu i per mi, com a espectador". Mota ho confirma amb un somriure i un gest d'assentiment.

Notícies relacionades

L'actor i humorista tenia contracte amb Mediaset fins al 2015, però després de difondre's el comentari de Colom, el grup de Tele 5 ha confirmat aquesta mena 'excedència' que ha donat a Mota. "Mantenim una molt bona relació amb ell per emprendre nous projectes, si bé ha quedat lliure des de fa un temps per treballar amb altres cadenes", han assenyalat a Vertele fonts de Mediaset.

Mota torna així a la televisió que va deixar el 2012 per presentar a Tele 5 'L'hora de José Mota', que no va aconseguir igualar les bones audiències que va assolir durant les tres temporades precedents amb la seva entrega anàloga a TVE-1, amb el títol de 'La noche de José Mota'. Per aquest motiu, Tele 5 va deixar 'La hora de José Mota' en una única temporada i el còmic de Montiel va anunciar que, de moment, només tenia al cap la preparació d'una sèrie amb Fernando Tejero.

Temes:

José Mota