suspesa part de la gira dels stones

La nòvia de Jagger tenia deutes milionaris

La nòvia de Jagger tenia deutes milionaris_MEDIA_1

La nòvia de Jagger tenia deutes milionaris_MEDIA_1 / EFE / DANIEL DEME

1
Es llegeix en minuts

Les primeres hipòtesis sobre els motius del presumpte suïcidi de L'Wren Scott, dissenyadora i nòvia de Mick Jagger, apunten als problemes econòmics pels quals passava la creadora nord-americana, després de dos anys de pèrdues a la seva empresa de moda. «Ls Fashion LTD tenia contret un deute de sis milions d'euros amb proveïdors i empleats», va assegurar ahir el Daily Telegraph sobre la firma de Scott. De fet, la creadora es va veure obligada a cancel·lar el mes passat la seva desfilada a la London Fashion Week, decisió que en aquell moment es va atribuir a problemes amb el subministrament de teles.

Notícies relacionades

El New York Post, que va donar l'exclusiva de la mort, va publicar que Scott Jagger havien trencat. Segons el diari, la dissenyadora, de 47 anys, i el músic, de 70, havien decidit portar vides separades després de 13 anys de relació, extrem desmentit pel representant del músic.

Jagger va difondre un comunicat en el qual assegura que no oblidarà mai Scott, i el seu grup va anunciar la suspensió de la gira a Austràlia i Nova Zelanda.

Temes:

Mick Jagger